Events

Husleie.no ønsker å være en aktør som leverer mer enn en plattform for enkel og effektiv forvaltning av leieforhold. Derfor arrangerer vi både faglige og sosiale events for deg som driver med boligutleie. 

I tillegg vil vi også at de som har tatt i bruk, eller vurderer å ta i bruk, vår utleieplattform skal få forståelsen for dens fulle potensiale. Er du en av de kan du delta på våre online produktdemoer eller opplæringer.

Faglige events

Husleie.no avholder regelmessige faglige arrangementer alene og i samarbeid med våre partnere. Se om vi har et arrangementer som passer dine behov for faglig påfyll.

BoligBar

Etter å ha møtte veldig mange som driver med eiendom og utleie har vi forstått at det også er behov for sosiale møteplasser. Det gjør vi valgt å gjøre noe med!

Produktdemo

Vil du lære mer om hva en utleieplattform er og hvordan du kan dra nytte av en så delta på en av våre produktdemoer. Se når neste webinar er ved å klikke på "les mer". 

Opplæring

Har du allerede tatt i bruk Husleie.no, men ønsker å lære mer om hvordan hente ut det fulle potensialet i løsningen kan du delta på et av våre opplæringswebinarer. Selvfølgelig helt gratis!

Kontakt oss

Vil du ha hjelp til å komme i gang eller vite mer om hva Husleie.no kan gjøre for deg så fyll ut kontaktskjemaet. Vi tar kontakt med deg så raskt vi kan!  

Du kan også ringe oss på 95 11 23 98 mellom 8.30 og 16.00 på hverdager.