Konkurransevilkår for Husleie.no’s julekalender

1. Konkurranseperiode

Periode: 1. til 24. desember 2019

Bidrag utenfor konkurranseperioden vil ikke vurderes. Husleie.no reserverer seg rettigheten til å gjøre endringer i konkurranseperioden i uforutsette og eksepsjonelle tilfeller. Skulle en endring være nødvendig vil informasjon bli postet på Facebooksidene til Husleie.no. Allerede innsendte bidrag vil ikke påvirkes av en slik endring.

 

2. Hvordan delta

Brukere får hver dag mulighet til å finne en nisse på en av Husleie.no’s nettsider, det legges ut daglige hint på Husleie.no’s Facebook-side. Ved å klikke på nissen kommer det opp noen spørsmål. Disse må besvares korrekt for å kunne vinne.  Deltakere skriver deretter inn sin epostadresse for registrering til konkurransen. Man kan delta flere ganger, det er ingen kjøpsbetingelser.

 

3. Premier

Hovedpremien, et Basic-abonnement hos Husleie.no, deles ut til én vinner og annonseres på Husleie.no’s Facebook-side i løpet av romjulen 2019. Vinneren kontaktes også på epost.
Hver uke deles det ut to mindre premier til deltakere fra inneværende uke. Vinnere vil bli kontaktet på epost.

Eventuell premieskatt eller avgifter skal betales av vinneren selv. Vinneren kan ikke bytte premien mot økonomisk kompensasjon. Videre kan ikke vinneren overføre premiekravet til andre personer eller organisasjoner, uten at det er særlig avtalt med Husleie.no. 

Vinneren må akseptere både generelle- og abonnementsvilkårene for å kunne ta i bruk premien.

4. Skrivefeil/utilsiktede feil

Husleie.no tar intet ansvar for skrivefeil eller utilsiktede misforståelser.

 

5. Personlig data

Ved å registrere epostadressen sin blir man lagt i en utsendelsesliste hos Husleie.no. Man vil i etterkant av konkurransen få tilsendt en epost med spørsmål om man ønsker å fortsette å stå på nyhetsbrevlisten, eller melde seg av. Epostadressen vil ikke bli gitt bort eller solgt til en tredjepart.

 

Ved deltakelse i denne konkurransen hos Husleie.no aksepterer deltakerne disse konkurransereglene.