Kampanje:

Gratis depositumskonto via Husleie.no

Husleie.no har i samarbeid med Easybank lansert markedets enkleste løsning for depositumskonto. Ikke bare det; opprettelse av depositumskonto er gratis for utleiere som inngår avtale om å forvalte mer enn 10 leieforhold på plattformen. Les mer nedover på siden.

Hvorfor depositumskonto via Husleie.no?

Helt gratis!

Alle utleiere med avtale om å forvalte min. 10 leieforhold på Husleie.no vil i min. ett år fremover kunne opprette depositumskonto sømløst og superenkelt via plattformen. Det betinges at leieforholdene det opprettes depositumskonto for forvaltes på Husleie.no

Superenkelt!

Depositumskonto kan opprettes som en integrert del av leiekontrakten, eller i en selvstendig prosess om vår leiekontrakt ikke benyttes. Som utleier behøver du ikke gjøre annet enn å akseptere vilkårene for kontoen, og leietaker signerer kontoavtale (og leiekontrakt) med BankID på Husleie.no

Alt på ett sted

Det er ikke bare slik at depositumskontoen bestilles og opprettes via Husleie.no, men den kan også sjekkes status på, gjøres opp og avsluttes via Husleie.no. Som utleier får du altså alt på ett sted med Husleie.no.

Bra for leietaker også!

Om du som utleier oppretter depositumskonto via Husleie.no får ikke bare leietaker 0.25% rente (mot normalt 0.1% i andre banker), men kan også ta opp et avdragsfritt depositumslån til 9.9% rente.

OBS! Valgfri bank for innbetaling av husleien

Noen banker setter som krav at husleien skal innbetales til en bankkonto i samme bank som depositumskontoen er i. Easybank har ikke dette kravet, og du kan derfor få husleien innbetalt til hvilken som helst bank du ønsker.

Hvordan få gratis depositumskonto?*

Inngå avtale om å forvalte minimum 10 leieforhold på Husleie.no i minimum 12 måneder

Leieforholdene som det opprettes depositumskonto for må forvaltes på Husleie.no

Depositumskontoene må opprettes i leiekontrakten eller stand-alone løsning på Husleie.no

*kampanjetilbud som gjelder t.o.m. 30. juni 2019

Kontakt oss for mer informasjon

Vil du vite mer om hva som skal til for å få gratis depositumskonto ta kontakt med forretningsutvikler Beate Kylstad Larsen på beate@husleie.no eller 951 12 398

Du kan også booke demo eller telefonmøte ved å klikke på denne linken.

Har du under ti leieforhold? Da kan du ta kontakt med oss her.

API for regnskapssystemer

Innen sommerrushet starter har Husleie.no ferdig API for ledende regnskapssystemer som Visma Business, Tripletex, PowerOfficeGo og 24sevenOffice. Vil du vite mer kontakt oss på post@husleie.no

Alt av funksjonalitet & tjenester

Husleie.no er langt mer enn innkreving av husleien, leiekontrakt og depositumskonto. Du får den hele og fulle oversikt over funksjonalitet og tjenester på denne siden. 

Depositumskonto i samarbeid med Easybank

Husleie.no samarbeider med Easybank for å gi deg gratis depositumskonto på den enkleste mulige måten.

Easybank har hatt banklisens siden 2003 og opererer innenfor finansiering, sparing og betalingsformidling mot privatmarkedet, organisasjoner og bedrifter.