Gratis husleiekontrakt

En enkel steg-for-steg prosess for å sette opp en juridisk bindende leiekontrakt.

Inkluderer signering med

Hvorfor velge leiekontrakt fra Husleie.no

En enkel steg-for-steg prosess for å sette opp en juridisk bindende leiekontrakt. Leiekontrakten, som inkluderer depositumskonto og BankID-signering, er gratis og det tar det deg kun 5 minutter å opprette den.

Alt digitalt

Oppretter du leiekontrakten på Husleie.no gjør du hele prosessen digitalt.

BankID-signering

Signering med BankID gjør det trygt, raskt og enkelt å signere leiekontrakten.

Integrert depositumskonto

Du kan velge å opprette depositumskonto superenkelt i leiekontrakten

Helt gratis!

En gratis standard husleiekontrakt som kan signeres digitalt eller lastes ned som pdf.

Leiekontraktens innhold

En enkel steg-for-steg prosess for å sette opp en juridisk bindende leiekontrakt. Leiekontrakten, som inkluderer depositumskonto og BankID-signering, er gratis og det tar det deg kun 5 minutter å opprette den.

Ofte stilte spørsmål

Ved å bruke Husleie.no sin mal for husleiekontrakter, får du tilgang til en profesjonelt utformet mal som er juridisk bindende og oppfyller kravene i husleieloven. Malen er utviklet av eksperter innenfor juridiske og leieforholdsrelaterte områder, og den sikrer at du har en solid og pålitelig kontrakt som beskytter dine interesser som utleier.

Ja, Husleie.no sin mal for husleiekontrakt er helt gratis å bruke. Du kan laste ned og bruke malen uten noen kostnader eller skjulte gebyrer. Vi ønsker å gjøre det enkelt og tilgjengelig for alle utleiere å opprette en korrekt og gyldig husleiekontrakt.

Registrering som bruker er nødvendig for å gi deg en bedre brukeropplevelse og for å sikre at du har tilgang til malen når du trenger den. Ved å registrere deg som bruker, får du også muligheten til å lagre og gjenbruke kontrakten for fremtidige leieforhold. Registreringen er enkel og tar bare noen få minutter.

Vi tilbyr BankID-signering for å gjøre signeringen av husleiekontrakten enkel, sikker og juridisk bindende. Når du og leietakeren er enige om vilkårene i kontrakten, kan dere signere den elektronisk ved hjelp av deres BankID. BankID er en anerkjent elektronisk identifikasjonsmetode som er godtatt av norske myndigheter og som gir høy sikkerhet for alle parter.

Ja, etter at du har opprettet kontrakten og sendt den til leietaker for signering, vil leietaker kunne gå gjennom kontraktens innhold, inkludert alle vilkår og betingelser, før de signerer den. Dette gir leietakeren en mulighet til å forsikre seg om at de er enige i alle aspekter av kontrakten.

Med abonnement fra kun 99 kr. i mnd får du blant annet inkludert depositumskonto, automatisk innkreving av husleien, juridisk veiledning og mye mer. Abonnementsplanene er prisgunstige, har ingen bindingstid og gir deg 3 måneders fornøydgaranti. Privatpersoner som leier ut kan velge mellom Basic og Premium, mens næringsdrivende utleiere må velge Business. Det er valgfritt å oppgradere til et abonnement, og du kan fortsatt bruke og dra nytte av Husleie.no sin mal for husleiekontrakt uten et abonnement.