Hopp til innhold Velkommen til Husleie.no
Ledig stilling

Ledig stilling

Det er en halv million leieboliger i Norge og nordmenn betaler over 60 milliarder kroner i husleie hvert år. Til tross for at leiemarkedet er gigantisk, partene i stor grad er uprofesjonelle og fallgruvene er store er det ingen som har tatt mål av seg av å utvikle digitale verktøy som gjør at de uprofesjonelle blir profesjonelle og fallgruvene reduseres til et minimum. Helt til Husleie.no kom på banen.

Husleie.no, med et fabelaktig team backet av solide investorer, utvikler en plattform hvor store og små boligutleiere selv forvalter og administrerer alle aspekter av sine leieforhold, og hvor leietakere har tilgang til tjenester som gjør det enklere å tre inn i og være i leiemarkedet.

Vi søker etter:

Om Husleie.no

Husleie.no er en digital plattform hvor store og små boligutleiere selv forvalter og administrerer alle aspekter av sine leieforhold, og hvor leietakere har tilgang til tjenester som gjør det enklere å tre inn i og være i leiemarkedet. Selskapet ble etablert i 2010, men etter at nye aksjonærer og medarbeidere kom til høsten 2016 har selskapet gjennomgått en radikal endring. Med ny teknologi og nye tjenester tiltrekker Husleie.no seg tusenvis av nye brukere hver måned. Våre forvaltningstjenester er tilpasset både utleiere som leier ut en enhet og profesjonelle aktører som har en større portefølje med boliger. Husleie.no har 7 medarbeidere og har kontor på Skøyen, Oslo (men flytter til Oslo sentrum tidlig i 2018...).