Karriere i Husleie.no

Ønsker du å jobbe i en fullfinansiert, spennende proptech-startup?

Husleie.no, med et fabelaktig team backet av solide investorer, utvikler en plattform hvor store og små boligutleiere selv forvalter og administrerer alle aspekter av sine leieforhold, og hvor leietakere har tilgang til tjenester som gjør det enklere å tre inn i og være i leiemarkedet. Les mer om mulighetene for å gjøre karriere i Husleie.no.

Ledige stillinger

For å betjene våre kunder, markedsføre våre produkter, utvikle vår plattform og holde orden på finansene er vi hele tiden på jakt etter nye, dyktige kolleger til vårt kontor på St. Olavs plass midt i Oslo sentrum.

CX/CRM-ansvarlig

Liker du å lage engasjerende kundereiser i forskjellige kanaler? Og har du erfaring med å bygge prosesser og arbeide operasjonelt innen marketing automation?

Les mer

Experienced SPA/Frontend Vue.js Developers

 Do you have focus on quality, eye for detals and motivated to continuosly improve your skills?

Learn more

Kundeservicemedarbeider, deltid

Synes du det er gøy å jobbe med kunder og har du lyst til å lære mer om kundeservice? Da kan denne stillingen være noe for deg.

Les mer

Perl Developers

Do you want to create solutions for our users by building and shaping the platform using proven tools and modern technologies?

Learn more

Product designer

Do you want to be part of driving and developing new concepts from a design and user experience perspective?

Learn more

Åpen søknad

 Har du kompetanse du tenker vil passe perfekt hos oss, men ser ingen passende utlysning her på siden? Ta kontakt for en prat!

Ta kontakt!

Åpen søknad

Har du kompetanse du tenker vil passe perfekt hos oss, men ser ingen passende utlysning her på siden?
Ta kontakt for en prat!

Ta kontakt!