Nyhet! Vi lanserer en ny og enklere depositumskonto

Det å sette opp en depositumskonto kan være vanskelig og tidskrevende. Når blir det enda enklere å opprette depositumskonto gjennom Husleie.no.

Det siste året har vi i Husleie.no jobbet med å forenkle og effektivisere prosessen med å opprette og signere depositumskonto. Vår leder for produktutvikling, Johanna, forteller at produktteamet har stått på de siste månedene for å forbedre løsningen ytterligere.

– Vi startet med å utvikle en helt ny bestillingsprosess som er uavhengig av leieavtalen. I den kommende måneden vil vi bygge videre på den nye integrasjonen, i samarbeid med Lea Bank, for å automatisere oppsigelsesprosessen, sier Johanna.

Johanna forteller videre at den mest essensielle forbedringen som er gjort så langt, er at selve prosessen har blitt enda mer brukervennlig. Det tar kortere tid og er enda enklere for våre brukere å bestille depositum.

Bra Bank har byttet navn til Lea Bank

Vi ønsker å informere våre brukere om at vår samarbeidspartner Bra Bank har endret navn til Lea Bank. Dersom du velger å benytte Husleie.no sin leiekontrakt for ditt leieforhold, kan du velge å opprette en depositumskonto i Lea Bank.

Slik oppretter du en depositumskonto

I utforming av leiekontrakten, men også helt separat, kan du som utleier raskt opprette depositumskonto i Lea Bank. Det eneste du må gjøre for å opprette depositumskonto er å takke “ja” i leiekontrakten. Din leietaker signerer kontoavtalen og leiekontrakten, så får du automatisk varsel når leietaker har innbetalt depositumet til kontoen. Enklere blir det ikke!

Hvorfor trenger jeg depositum?

Det er svært viktig å ha en depositumsavtale på plass før leieforholdet starter opp. Innskuddet på depositumskontoen tjener som sikkerhet for skyldig leie, skader på leieobjektet, utgifter ved fraviking og for andre krav som reiser seg av leieavtalen.

Som mange vet er det ikke risikofritt å drive med utleie. Våre undersøkelser viser at hele 15 prosent av utleiere har vært nødt til å kaste ut sine leietakere på grunn av manglende betaling av husleie eller andre former for mislighold. Depositumskonto er viktig for å opprettholde et trygt leieforhold. Husleie.no tilbyr depositumskonto til kun 299.- ! Du kan lese mer om depositum her. 

Hos Husleie.no kan du opprette markedets enkleste og raskeste depositumskonto. Du kan velge å bare opprette depositumskonto eller gjøre det samtidig som du oppretter en leiekontrakt.