Oops, her er det noe galt.

Beklager, siden du leter etter finnes ikke.

Alt du trenger, i ett og samme system.

Vi hjelper deg skape gode leieforhold!

Opprett leiekontrakt

Opprett en gratis leiekontrakt som ikke bare gir deg juridisk sikkerhet, men også en rask og trygg signering med BankID​

Etabler depositumskonto

I samarbeid med Lea Bank tilbyr kan vi tilby markedets enkleste, raskeste og beste depositumskonto. ​

Innkreving av husleien

Husleien faktureres månedlig, og ved forsinket betaling purres det automatisk på SMS og e-post før eventuell inkasso og/eller prosess for utkastelse.

Velg riktig leietaker

Annonser boligen direkte til FINN.no, kommuniser med og ranger interessentene og kredittsjekk de mest aktuelle før du endelig velger leietaker.

Hjelp om ting går galt

Ved eventuelt mislighold av leieforholdet har du tilgang til jurist, inkasso, bistand til utkastelse og en utleieforsikring som dekker skader og økonomiske tap.

Full kontroll & oversikt

Dashboard med nøkkeltall, daglig betalingsstatus, rapporter og regnskapsdata, lagring av dokumenter, API mot ulike regnskapssystemer og korrespondansen for alle leieforhold.