Om Husleie.no

Markedets ledende plattform for forvalting av leieforhold!

Det er en halv million leieboliger i Norge og nordmenn betaler over 60 milliarder kroner i husleie hvert år. Til tross for at leiemarkedet er gigantisk, partene i stor grad er uprofesjonelle og fallgruvene er store er det ingen som har tatt mål av seg av å utvikle digitale verktøy som gjør at de uprofesjonelle blir profesjonelle og fallgruvene reduseres til et minimum. Helt til Husleie.no kom på banen…

Hvis du allerede er bruker og har spørsmål om boligutleie, så kan du gå inn på våre supportsider for å finne svar på det du lurer på.

Husleie.no er en utleieplattform hvor utleiere selv kan administrere alle aspekter av et leieforhold gjennom hele dets livsløp – fra annonsering og kontraktskriving hele veien til innkreving av husleien og utflytting. Kjernen i plattformen er en automatisert, robust og skalerbar løsning for effektiv og systematisk innkreving av husleien fra leietaker.

Selv om Husleie.no formelt har eksistert siden 2010 er det nå i realiteten et nytt selskap etter at det vinteren 2017 ble relansert med nye aksjonærer, nytt team og ny teknologi.

Selv om Husleie.no formelt har eksistert siden 2010 er det nå i realiteten et nytt selskap etter at det vinteren 2017 ble relansert med nye aksjonærer, nytt team og ny teknologi.

Husleie.no ledes av Kjetil J. Olsen med solid støtte av et team med erfaring innen teknologi, eiendom og finans. Styret består av Grunde Eriksen, Steffen Ryengen, Bjørn Ingier og Knut Mellbye.

Kontakt oss for mer informasjon

Har du spørsmål, eller ønsker du å se på hvilke muligheter og tjenester Husleie.no kan tilby deg som er utleier? Se våre tjenester og priser her.

Er du allerede bruker kan du finne svar på dine spørsmål på våre supportsider.

Hvis du er abonnent hos oss kan du ta kontakt på følgende måte:

Basic

Har du Basic-abonnement kan du kontakte oss på epost

Support

Premium

Har du Premium-abonnement kan du sende epost eller kontakte oss på telefon klokken 9-15

Logg inn for kontaktinfo

Business

Har du Business-abonnement eller er profesjonell utleier kan du sende epost og har mulighet for telefonsupport etter avtale

Logg inn for kontaktinfo

Følg oss gjerne på Facebook og Linkedin

Er du leietaker og har spørsmål? Da kan du sende oss en epost på post@husleie.no.

Media og pressekontakt: presse@husleie.no

Husleie.no - boligutleie gjort enkelt

Teamet bak Husleie.no

Husleie.no har et enestående team med kompetanse innen markedsføring, teknologi, jus, eiendom, finans, salg og mye mer.

Bli bedre kjent med teamet

Karriere i Husleie.no

For å betjene våre kunder, markedsføre våre produkter, utvikle vår plattform og holde orden på finansene er vi hele tiden på jakt etter nye, dyktige kolleger.

Se karrieremuligheter i Husleie.no

Husleie.no i media