Finn din drømmebolig

Enklere og mer effektiv vei inn på leiemarkedet!

Det er mange leieforhold som etableres uten en juridisk riktig leiekontrakt, og dette kan dessverre by på problemer senere, både for deg som leietakere og for din utleiere. For å gjøre starten på leieforholdet enklere og tryggere tilbyr Husleie.no muligheten for å opprette gratis leiekontrakt med BankID-signering. I samme prosess kan det opprettes depositumskonto veldig enkelt.
Tips gjerne din kommende utleier om dette – så får dere en god start!

Depositumsgaranti

Ved leie av bolig må du som leietaker normalt stille depositum tilsvarende 2-6 måneders husleie sikkerhet for leieforholdet. I samarbeid med forsikringsmegleren Söderberg & Partners (tidl. Norwegian Broker) tilbyr Husleie.no deg å kjøpe en depositumsgaranti, også kjent som leiegaranti, i stedet for å binde opp et stort beløp på en depositumskonto.

Leietakerbevis

Er du lei av å ikke bli den heldige utvalgte til å flytte inn i boligen du har vært på visning for? Med et leietakerbevis til kun kr 49,- fra Husleie.no beviser du din kredittverdighet overfor potensielle utleiere, og stiller dermed lenger frem i køen enn de fleste andre interessentene.

Annonser fra Husleie.no

Fordeler for leietakere

Her finner du relevante tilbud for deg som er i eller skal inn i leiemarkedet.

Artikler om leiemarkedet

Vil du lære mer om det å leie bolig?