Pressemeldinger

Er du journalist eller ønsker mer informasjon og kommentarer rundt analyser og innsikt i utleiemarkedet, ta kontakt med oss på presse@husleie.no. Hvert kvartal lanserer Husleie.no Husleieindeksen med tall og innsikt om utleiemarkedet. På denne siden kan lese våre kommentarer om utviklingen måned for måned.

Husleie.no i media

*All innsikt, statistikk og leiepriser som blir hentet fra våre innsiktssider må krediteres til Husleie.no.

Kjetil. J Olsen

Daglig leder i Husleie.no

Kjetil J. Olsen er daglig leder i Husleie.no. Han er utdannet siviløkonom med en mastergrad i forretningsutvikling og innovasjon. Han startet sitt eget selskap som senere ble kjøpt opp av StepStone, en norsk jobbportal. Etter oppkjøpet hadde han stillingen som sjef for internasjonal forretningsutvikling i StepStone. Han hadde også en rolle som International Vice President på den amerikanske frilanserportalen Upwork, hvor han var den første ikke-amerikaneren i en lederstilling. Senere ble han administrerende direktør i Norselab før han overtok ledelsen i Husleie.no i 2016.

Last ned Husleieindeksen for 2. kvartal 2024

I Husleieindeksen vil du finne prisutviklingen i de største norske byene samt detaljert innsikt i ulike tema om utleiemarkedet.

Nyttig informasjon

Ønsker du å lære mer om boligutleie? Eller ser du etter en pressemelding? Her finner du både tidligere saker fra media, artikler om boligutleie og kilder for informasjon brukt på sidene. Er du journalist eller ønsker mer informasjon og kommentarer rundt analyser og innsikt i utleiemarkedet, ta kontakt med oss på presse@husleie.no.