Opprett utleieannonse

Annonsering til FINN fra MinHusleie

Publiser annonser på FINN direkte fra Husleie.no, spar tid og få full oversikt over interesserte leietakere. Kredittsjekk og opprett leiekontrakt enkelt!

Inviter til visning eller send avslag

Synes du det kan være tidkrevende med å holde oversikten? Med interesseoversikten kan du enkelt invitere eller sende avslag til leietakere. Du kan også legge til kommentarer og se eventuelle referanser som leietaker har lagt til søknaden. 

Vær på den sikre siden før du signerer leiekontrakt

Med et enkelt tastetrykk kan du invitere potensielle leietakere til å gjennomføre en kredittsjekk hvor resultatet blir delt med deg. Leietaker velger selv om de ønsker å utføre kredittsjekken. Tjenesten koster 49 ,- per kredittsjekk. 

Sett korrekt leiepris

Finn korrekt markedsleie med husleieklakulatoren. Nå får du automatisk forslag til leiepris når du oppretter en utleieannonse. Estimatene baserer seg på flere tusen inngåtte husleiekontrakter opprettet på Husleie.no

Sammenlign interessenter

Når annonsen er publisert, får du en enkel oversikt over alle som har vist interesse for utleieannonsen. Du kan også legge til interessenter manuelt i oversikten.

Kontakt referanser

I interesseoversikten kan du se eventuelle referanser som den potensielle leietakeren har lagt til i søknaden. Du kan også markere leietakeren som aktuelle eller ikke basert på referanser.

Kommuniser med interessenter

Samle all kommunikasjon på ett sted. Bruk forhåndsdefinerte maler for å invitere til visning eller gi beskjed om avslag. I tillegg kan du også sende personlige meldinger.

Legg inn notater og kommentarer

Opplever du stor interesse? Du enkelt legge til dine egne kommentarer og notater for hver søknad. Dette hjelper deg med å holde oversikten og ta gjennomtenkte beslutninger.

Opprett husleiekontrakt

Har du funnet en leietaker? Når du har besluttet hvem du ønsker som leietaker kan du gå videre med ett klikk for å opprette et utkast til husleiekontrakt.

Opprett depositumskonto

Med Husleie.no sin integrerte depositumskonto slipper du å gå via banken. Vi samarbeider med Instabank for å gi deg en brukervennlig depositumskonto.

Begrenset tilbud! Gratis depositumskonto og kredittsjekk

Vi vet at det kan være utfordrende å finne en god leietaker. For å hjelpe deg på veien, har vi forbedret annonsepubliseringen til FINN og og måten du administrerer dine potensielle leietakere.

Nå tilbyr vi alle som legger ut en FINN-annonse gjennom Husleie.no før 15. mai, både én gratis depositumskonto og én kredittsjekk.

Utleieannonser publisert fra Husleie.no

Leiekontrakt, kredittsjekk, innkreving og purring på husleien, indeksregulering, juridisk bistand og mye mer.

lightbulb.svgCreated with Sketch.