Husleieindeksen

Om Husleieindeksen

Husleieindeksen blir publisert i begynnelsen av hver måned for Norge og Oslo, og kvartalsvis for de større byene i Norge. Husleieindeksen er basert på gjennomsnittlig leiepris for 1,2,3 og 4-roms boliger, og prisutviklingen som vises er justert etter endringer i boligtyper og byer. Dermed viser husleieindeksen en korrekt prisutvikling i forhold til endringer på leiemarkedet.

Om Husleie.no

Husleie.no betjener om lag 15 % av det norske boligutleiemarkedet. I og med at det ikke er rapporteringsplikt på husleiepriser i Norge, er det ingen annen aktør i landet som har et bedre grunnlag for å tilby en presis statistikk enn Husleie.no Selskapet driver en utleieplattform som tilbyr utleiere prosesser og tjenester som blant annet leiekontrakter, depositumskonto, innkreving av husleie, utleieforsikring og oppsigelse av leietaker.

12 222 kr

Gjennomsnittlig leiepris i Norge, Q2 2023

15 990 kr.

Gjennomsnittlig leiepris i Oslo, Q2 2023

Last ned Husleieindeksen for 2. kvartal 2023

Fyll ut skjema for å motta rapporten. Vi sender deg oppdatert indeks hvert kvartal. Ta kontakt på innsikt@husleie.no for spørsmål.
Husleieindeks for andre kvartal 2023
*All innsikt, statistikk og leiepriser som blir hentet fra våre innsiktssider må krediteres til Husleie.no.

Nyttig informasjon

Ønsker du å lære mer om boligutleie? Eller ser du etter en pressemelding? Her finner du både tidligere saker fra media, artikler om boligutleie og kilder for informasjon brukt på sidene.

Er du journalist eller ønsker mer informasjon og kommentarer rundt analyser og innsikt i utleiemarkedet, ta kontakt med oss på presse@husleie.no.