Pressemeldinger

Er du journalist eller ønsker mer informasjon og kommentarer rundt analyser og innsikt i utleiemarkedet, ta kontakt med oss på presse@husleie.no. Hver måned kommer Husleie.no med nye tall og innsikt om utleiemarkedet. På denne siden kan lese våre kommentarer om utviklingen måned for måned.

Kjetil. J Olsen

Group CEO

Kjetil J. Olsen er daglig leder i Husleie.no. Han er utdannet siviløkonom og har mastergrad i forretningsutvikling og innovasjon. Han grunnla et selskap som ble kjøpt opp av StepStone, opprinnelig en norsk jobbportal, og hadde stilling som sjef for internasjonal forretningsutvikling i StepStone etter oppkjøpet. På den amerikanske frilanserportalen Upwork var han International Vice President og den første ikke-amerikanske i en lederstilling. Deretter flyttet han til Norselab som administrerende direktør før han overtok ledelsen i Husleie.no i 2016.

Daniel Biene

Dr. Daniel Biene

Country Manager Tyskland

Dr. Daniel Biene er administrerende direktør for SmartMiete og grunnlegger av flere vellykkede selskaper. Med en doktorgrad i jus jobbet han opprinnelig for blant annet Clifford Chance i Hong Kong og Freshfields Bruckhaus Deringer i Berlin, før han påtok seg lederroller i store medieselskaper, senest som konsernsjef i et datterselskap av Axel Springer AG i USA. Deretter grunnla han de vellykkede nystartede selskapene Smartlaw og Legalbase under eget entreprenøransvar og med investeringer fra anerkjente venturekapitalfond. Før hans rolle i SmartMiete var han administrerende direktør for de europeiske datterselskapene til den alternative leverandøren av juridiske tjenester, Axiom.

Se tidligere pressemeldinger her:

*All innsikt, statistikk og leiepriser som blir hentet fra våre innsiktssider må krediteres til Husleie.no. 

Ønsker du å bli oppdatert på den siste leieprisindeksen, samt annen innsikt i leiemarkedet?
Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få med deg siste nytt i leiemarkedet.


Nyttig informasjon

Ønsker du å lære mer om boligutleie? Eller ser du etter en pressemelding? Her finner du både tidligere saker fra media, artikler om boligutleie og kilder for informasjon brukt på sidene.

Er du journalist eller ønsker mer informasjon og kommentarer rundt analyser og innsikt i utleiemarkedet, ta kontakt med oss på presse@husleie.no.