Leietakerbevis

Still deg fremst i boligkøen med et leietakerbevis! Kun kr 49,-

Start video
Er du lei av å ikke være den heldige som får flytte inn i leiligheten du har vært på visning for? Med et leietakerbevis til kun 49,- fra Husleie.no får du det lille forspranget du trenger for å lykkes på leiemarkedet. Med leietakerbeviset viser du din kredittverdighet overfor potensielle utleiere og øker sjansen for å sikre deg drømmeboligen.

Hva er leietakerbevis?

Et leietakerbevis er en bekreftelse fra Husleie.no på at du har et norsk personnummer, ingen uoppgjorte betalingsanmerkninger og at du har hatt inntekt i ett av de siste tre årene. 

lightbulb.svgCreated with Sketch.6
Norsk personnummer
lightbulb.svgCreated with Sketch.
Ingen uoppgjorte betalingsanmerkninger
lightbulb.svgCreated with Sketch.kr
Inntekt i et av de siste tre årene

Hvordan få leietakerbevis?

Det er enkelt og raskt å bestille et leietakerbevis. Du får svar innen 10 minutter. Dersom kredittsjekken er positiv så sender vi deg leietakerbeviset på e-post. Dette beviset kan du deretter sende til potensielle utleiere. De får ikke vite detaljene om din økonomi kun at du har bestått kredittsjekken.

1. Fyll ut bestillingsskjema for leietakerbevis

2. Registrerer bankkortet ditt for betaling

3. Vi gjennomfører en kredittsjekk av deg

4. Dersom denne er godkjent får du tilsendt leietakerbeviset på e-post innen kort tid

Hvordan vet man at leietakerbeviset er ekte?

Utleier kan verifisere ektheten av leietakerbeviset ved å sende en e-post til post@husleie.no. Meldingen fra utleier må inneholde ditt navn og referansenummeret som er oppgitt i leietakerbeviset.