Publiser annonser til Finn.no fra MinHusleie

Nå kan du endelig opprette og publisere bolig-til-leie-annonser direkte til Finn.no fra MinHusleie, og du kan gjenbruke alle data du allerede har om leieobjektet i MinHusleie. Inkludert i annonsene er et interesseskjema som potensielle leietakere fyller ut, og du får dermed tilgang til alle interessenter inne i MinHusleie. Du sparer masse tid, får full oversikt og bedre kontroll – alt på et og samme sted. Det er ingen påslag i prisen, så du får samme pris som om du skulle annonsert fra Finn.no direkte.

Kredittsjekking og interessehåndtering av leietakere

Når annonsen din er publisert på Finn.no og interessentene begynner å strømme inn håndterer du dem enkelt og effektivt i MinHusleie. Her får du en oversiktlig liste, med mange ulike muligheter. Du kan bl.a;

  • sammenligne info på alle interessenter
  • skrive kommentarer
  • kontakte referanser
  • sende meldinger
  • kredittsjekke de aktuelle leietakerne (kr 49,- per stykk)

Opprette leiekontrakt med data fra MinHusleie

Når du har funnet den som skal leie så overfører du data, informasjon og tekst sømløst til leiekontrakten, og både du og leietaker signerer denne på sikker måte med Bank-ID. Du kan samtidig sende avslag til alle som ikke ble valgt ved å velge fra nedtrekkslisten på hver av interessentene. Logg inn på MinHusleie for å se mer på mulighetene, og se gjerne filmen under her for å bli bedre kjent med løsningen, – fra det å publisere en annonse til håndtering av interessenter.

Har du ikke bruker på MinHusleie? Opprett det her.