Vi håper du har hatt et herlig år, og er klar for alt det 2020 kan bringe. Er et av dine nyttårsforsett at du ønsker deg mer tid med familie og venner? Eller kanskje litt bedre økonomi? Hvert år setter mange seg nye mål for hvordan det nye året skal se ut. Tid og penger er selvfølgelig ikke alt, men begge deler kommer godt med, og her kan vi hjelpe deg som leier ut bolig.

Enten du leier ut en sokkelleilighet eller fire bygårder kan vi i Husleie.no hjelpe deg med å forenkle utleieprosessen. Vår innovative, digitale utleieplattform gir deg alle de nyttige verktøyene du trenger for å leie ut.


Artikkelen fortsetter litt lenger ned  ⇣

Vårt team består av fagfolk med høy kompetanse innen jus, eiendom og økonomi. Dermed er leieforholdet ditt sikret på best mulig måte.

Det er mye å tenke på i en slik prosess – fra hva du må vite før du annonserer, – som å sette riktig pris, til hva som skal stå i leiekontrakten. En depositumskonto må opprettes slik at du har økonomisk sikkerhet på plass. Husleien skal komme inn til rett tid, og leietakeren skal helst følge reglene for leieforholdet. Og hvordan er egentlig reglene for å øke husleien? Det er også smart å ha en plan når leietakeren skal flytte ut, slik at boligen ikke står tom mer enn nødvendig. Uansett om du er i oppstartsfasen eller midt i et leieforhold passer våre tjenester for deg. 

Ved å bruke Husleie.no får du:

  • En egen innloggingsportal, MinHusleie, med oversikt over alt som har med leieforholdet å gjøre.
  • Tjenester og produkter som digital leiekontrakt, depositumskonto, interessehåndteringsskjema og innflyttingsprotokoll.
  • Automatisk fakturering av husleien, samt purring hvis leietaker ikke betaler, og eventuell inkasso dersom det skulle være behov
  • Et meldingssenter hvor du kan kommunisere med leietakeren på epost og sms. All kommunikasjon blir lagret slik at du har full oversikt over alle samtaler dere i mellom
  • Annonsering av boligen direkte til Finn.no fra MinHusleie
  • Juridisk bistand hvis det skulle oppstå problemer
  • Automatisk indeksregulering av husleien
  • Alt dette og mer til fra kun 99 kr per måned

Hos oss i Husleie.no har vi et team av fagfolk med høy kompetanse innen jus, eiendom og økonomi. Vi kan hjelpe deg med det meste – og som kunde av oss får du tilgang på den mest innovative løsningen; en digital plattform hvor du har full oversikt over alt som har med leieforholdet å gjøre. Du får inn husleien din uten å løfte en finger, og kan på «MinHusleie» se alle innbetalinger og fakturaer, samt leiekontrakter, depositumskonto, protokoller og andre dokumenter. Du kan enkelt bruke meldingssenteret vårt til å kommunisere med leietaker, enten på e-post eller sms. Leietaker får også automatisk sin egen login. Du får alt dette og mer til for kun kr 99 per måned. Det er ganske fantastisk.


Vi ønsker å gi deg en enklere og tryggere utleiehverdag i 2020, så opprett en bruker hos Husleie.no i dag! Har du spørsmål eller ønsker å få mer informasjon om Husleie.no kan du ta kontakt med oss på post@husleie.no.