Julen nærmer seg, og det er mye som skal ordnes og fikses. Vi kan dessverre ikke handle inn gavene dine eller bake pepperkaker for deg, men derimot kan vi hjelpe deg med boligutleie! Kanskje du skal ha på plass en ny leietaker etter jul?

Hos oss i Husleie.no har vi et team av fagfolk med høy kompetanse innen jus, eiendom og økonomi. Vi kan hjelpe deg med det meste – og som kunde av oss får du tilgang på den mest innovative løsningen; en digital plattform hvor du har full oversikt over alt som har med leieforholdet å gjøre. Fra innbetalinger og fakturaer til leiekontrakter, protokoller og andre dokumenter. Du kan enkelt bruke meldingssenteret vårt til å kommunisere med leietaker, enten på e-post eller sms. Leietaker får automatisk sin egen login. Vi får inn husleien din slik at du kan bruke tiden på juleforberedelsene for eksempel. Du får alt dette og mer til for kun kr 99 per måned. Det er ganske fantastisk.

Artikkelen fortsetter litt lenger ned  ⇣

I årets julekalender vil du få nyttige tips som kommer godt med når du skal leie ut bolig.

I årets julekalender vil du få nyttige tips som kommer godt med når du skal leie ut bolig. Følg med på Facebook for nye tips hver dag. 

Klarer du ikke vente til i morgen? Du kan alltid finne mye god og nyttig informasjon på siden Artikler om boligutleie