Nå får du 50 kroner avslag på leie av alle ting gjennom utleietjenesten Hygglo!

Vi i Husleie.no har gått sammen med Hygglo, en digital tjeneste som driver med utleie av alle mulige slags ting for en billig penge. Deres visjon er at alle skal kunne leie ting fra hverandre i stedet for å måtte kjøpe alt nytt. Hos Hygglo kan du leie alt du måtte trenge, enten det er langrenski, en bunad eller en drill.

Visjonen til Hygglo er at vi skal øke bruken på de tingene vi allerede har, og dermed redusere kjøp av nye ting. På den måten øker vi effektiviteten på bruken av jordens resurser, og skaper en mer bærekraftig verden. Vi har gått sammen med Hygglo fordi vi deler deres visjon om utleie og miljøbevissthet. Nå vil vi gi våre brukere et eksklusivt tilbud. Som bruker av Husleie.no får du 50 kroner avslag per ordre hos Hygglo!

Verdenstoppen på bruk og kast

Hygglo er størst i Norden på utleie mellom privatpersoner. Hygglo beskriver at delingsøkonomien kan ha en positiv global innvirkning på miljøet. Det er noe vi ønsker å ta del av.

Norge er på verdenstoppen for bruk og kast. I følge en rapport fra Circular Economy er forbruket vårt basert på bruk og kast, og Norge kommer dårligst ut av de europeiske landene. Hvis man ønsker å bidra og gjøre en liten forskjell, tenk en ekstra gang over om du behøver å kjøpe alt det du trenger. Det er både enkelt og billig å leie redskaper fra Hygglo når du måtte trenge det, uansett hvor du bor i landet!

Dette er fordelene ved Hygglo

Det er mange fordeler med å leie gjennom Hygglo fremfor å eie. Hos Hygglo vil du alltid leie på en trygg måte. Alt er forsikret, både utleiere og leietakere. Alle utleiere er verifisert med BankID, som gjør alle leieforhold trygge. Hygglo er også tilgjengelig alle timer av døgnet, og de fleste utleierne svarer raskt på henvendelser. Det tar gjerne ikke mer enn 15 minutter før man får svar.

Det er ofte billigere å leie enn å kjøpe, du kan leie noe som er rett i nærheten og i det tidspunktet som passer best for deg. Test ut Hygglo i dag, spar miljøet og lommeboka. Da kan du heller ta vurderingen om du behøver å kjøpe den tingen eller ikke etter at du har fått testet den ut!

Få 50 kroner rabatt på ting fra Hygglo

Som bruker av Husleie.no får du rabatt på leie av ting hos Hygglo. I stedet for å kjøpe alt nytt kan enkelt leie det du trenger til en lav pris fra en utleier i nærheten.

Les mer