Nå gjør vi det enda enklere for deg å være utleier! Våre utviklere og resten av teamet hos Husleie.no har lagt til ny funksjonalitet, samt gjort noen supre endringer og forbedringer i løsningen. Dette håper vi vil komme deg som utleier til nytte. Under får du et lite sammendrag, med ulike nyheter for både private og profesjonelle utleiere.


Inkasso

Utleier kan velge at ett, flere eller alle leieforhold i porteføljen automatisk skal overføres til inkasso ved uteblitt betaling 15 dager etter forfall. Ønsker du å ta i bruk denne tjenesten kontakter du oss på post@husleie.no så setter vi dette opp for deg.

Leiekontrakt

Leiekontrakten har fått et nytt design og brukervennlighet, også for mobil. Dette er første steget i en mer omfattende endring av brukergrensesnittet som vi jobber med.

Send melding i interesseskjemaet

Interesseskjemaet tilknyttet annonsefunksjonen mot Finn.no inkluderer muligheten for at leietaker kan sende meldinger til utleier.

Søk

Utleiere med tilgang til flere utleieprofiler kan nå søke etter leietakere på tvers av utleieprofilene.

Nettsidene

Hjemmesiden til Husleie.no har blitt oppgradert med både nytt design og bedre innhold. Vi håper dette gir en bedre opplevelse av tjenesten, samt at det blir enklere å finne det du vil ha svar på.

Faktura på SMS

Leietakere vil i løpet av de neste dagene også få tilsendt faktura på SMS, i tillegg til epost. 

Kvartalsvis fakturering

Utleiere som er virksomheter kan nå velge om leietakere av næringseiendom skal faktureres månedlig eller kvartalsvis. Dette kan du aktivere inne på MinHusleie, men kontakt gjerne kundesevice på post@husleie.no for veiledning. 

MVA på husleie eller tilleggsprodukter

Hvis både leietaker og utleier er virksomheter med et organisasjonsnummer kan husleien og/eller tilleggsprodukter faktureres med merverdiavgift. På MinHusleie kan dette aktiveres.

Artikkelen fortsetter litt lenger ned  ⇣

Husleie.no er i kontinuelig utvikling, og har den siste tiden kommet med mange nyheter og forberdinger for utleiere.

Beate Kylstad Larsen, Forretningsutvikler i Husleie.no

Endringer og forbedringer

I tillegg til alt av nyheter jobber vi kontinuelig med å forbedre løsningen, og for å gjøre brukeropplevelsen enda bedre. Etter ønske fra våre utleiere har vi nå utbedret følgende:

Aldersfordelt kundeliste
Presentasjon av kreditnotaer i aldersfordelt kundeliste er nå på plass.
Kreditnota
Kreditnotaer er inkludert i fakturaspesifikasjonslisten.
Fakturakopier
Det er nå mulighet for å laste ned fakturakopier basert på periode.
Reskontro
Reskontro per leieforhold har fått mer info og forbedret presentasjon. Det er nå også mulighet for nedlastning til Excel.

Så hva er da det neste?

Det er selvfølgelig mye å glede seg til fremover – for vi stopper ikke opp med utviklingen eller det å kunne tilby dere de beste løsningene og funksjonaliteten. Vi kan ikke røpe alt, men kan likevel si at det neste store er depositumskonto. Sammen med flere aktører, blant dem en bank, vil vi tilby integrert opprettelse av depositumskonto direkte fra løsningen – dette tror vi virkelig vil komme til nytte for alle utleiere og leietakere. En annen nyttig sak vi tror dere vil like er API mot egne regnskapssystemer.


Følg med videre for flere oppdateringer og nyheter fremover! Har du spørsmål eller ønsker å få mer informasjon om Husleie.no kan du ta kontakt med oss på post@husleie.no.