Leietaker

For deg som skal inn i eller allerede er etablert i leiemarkedet

Skal du leie bolig må du normalt stille sikkerhet for leieforholdet tilsvarende 2 – 6 måneders husleie, hvilket for mange er vanskelig å fremskaffe. Det finnes ulike alternativer til depositum, som for eksempel depositumsgaranti.

Videre hjelper vi leietakere med å skille seg ut i jakten på drømmeboligen gjennom bruk av leietakerbevis.

Depositumsgaranti

Ved leie av bolig må du som leietaker normalt stille depositum tilsvarende 2-6 måneders husleie sikkerhet for leieforholdet. I samarbeid med forsikringsmegleren Söderberg & Partners (tidl. Norwegian Broker) tilbyr Husleie.no deg å kjøpe en depositumsgaranti, også kjent som leiegaranti, i stedet for å binde opp et stort beløp på en depositumskonto.

BestillLes mer

Leietakerbevis

Er du lei av å ikke bli den heldige utvalgte til å flytte inn i boligen du har vært på visning for? Med et leietakerbevis til kun kr 49,- fra Husleie.no beviser du din kredittverdighet overfor potensielle utleiere, og stiller dermed lenger frem i køen enn de fleste andre interessentene.

BestillLes mer

Markedsplass

markedsplassen til Husleie.no finner du relevante tilbud for deg som er i eller skal inn i leiemarkedet.

Innboforsikring

Med innboforsikring fra Gjensidige er innbo som møbler, elektronikk, klær og sportsutstyr dekket både ved tyveri og skade.

Les mer

Strøm

Gjennom vår samarbeidspartner Tibber kan du bestille husleiestrøm slik at du får lys og varme i leieboligen.

Les mer

Viktigheten av enordentlig leiekontrakt og depositumskonto

Det er mange leieforhold som etableres uten en juridisk riktig leiekontrakt, og dette kan dessverre by på problemer senere, både for leietakere og utleiere. For å gjøre starten på leieforholdet enklere og tryggere tilbyr Husleie.no muligheten for å opprette gratis leiekontrakt med BankID-signering. I samme prosess kan det opprettes depositumskonto veldig enkelt.
Tips gjerne din kommende utleier om dette – så får dere en god start!