Høstnytt fra Husleie.no

For deg som leier ut er det et hav av gode nyheter som kommer hos Husleie.no i tiden fremover. Vi har tatt en prat med Husleie.no’s Beate Kylstad Larsen og Karl Jørgen Aanonsen som begge har jobbet tett med mange av endringene som nå gjøres og nyhetene som kommer.

Hvordan går det i Husleie.no i disse dager?

Det skjer utrolig mye spennede hos oss nå.  Ikke bare vokser teamet vårt, og mange nye, dyktige kolleger kommer til. Vi gjør nå også en oppgradering av hele løsningen, og dette skal veldig snart lanseres. Vi ser frem imot å kunne vise alle en oppgradering av MinHusleie, bedre funksjonalitet og synlighet av de løsningene vi kan tilby. Det vil bli både visuelle forbedringer, mer brukervennlig og bedre hastighet. Nå blir det enklere både for private og profesjonelle utleiere å forvalte leieforholdene sine. I tillegg kommer en forbedring av vår API-integrasjon mot regnskapssystem, samt flere tilleggstjenester. I forbindelse med dette gjør vi også en endring i prisene våre for profesjonelle utleiere – til det billigere!

For utleiere med mange leieforhold ønsker vi å tilby spesialtilpassede avtaler så de får tilgang til de tjenestene de har behov for.
– Beate Kylstad Larsen

Billgere priser, hvorfor det?

Vi opplever at våre profesjonelle utleiere har ulikt behov for tilleggstjenester og funksjonalitet. Vi  ønsker derfor i større grad å lage mer skreddersydde avtaler slik at vi kan dekke deres behov bedre. Det vil bli en lavere pris for Basic-abonnementet, og så velger kundene selv hvilke tilleggstjenester de ønsker å benytte seg av. I forbindelse med oppgradering av systemet vil vi også kunne tilby flere nye tilleggstjenester som utleieforsikring, forfallsgaranti og en bedre løsning for integrasjon mot regnskapssystem. 

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre tjenesten og setter stor pris på alle tilbakemeldinger og innspill vi får fra våre brukere.

Gjelder de nye prisene også for eksisterende kunder?

De nye prisene settes etter avtale. Er du allerede kunde hos oss så oppfordrer vi deg til å ta kontakt for å få fornyet din avtale i henhold til våre nye priser og produktforbedringer.  Vi tror på tett dialog med våre kunder og det å kunne tilpasse våre avtaler slik at vi kan dekke ulike behov etter beste evne.

Her kan du se de nye prisene som gjelder for alle med flere enn 10 leieforhold, og for å fornye avtalen din kan du ta kontakt med Beate på proff@husleie.no eller 800 31 387.

Vi har en rekke nyttige og smarte tjenester utleiere kan velge å ha med i tillegg, eksempelvis juridisk bistand, utleieforsikring, og nå snart forfallsgaranti – garantert husleie på konto til forfallsdato.
– Karl Jørgen Aanonsen

Dere nevnte at det finnes tilleggstjenester, hva innebærer dette?

Stemmer, i tillegg til våre standard-abonnement tilbyr vi en rekke tjenester som gjør forvaltningen tryggere og enklere. Dette er for eksempel juridisk bistand, utleieforsikring, og nå snart forfallsgaranti. Vi tilbyr også API mot regnskassystemer med OCR-funksjonalitet som veldig enkelt bokfører fakturaene automatisk. Vi jobber hele tiden med å finne og utvikle nye løsninger og tjenester som kan forenkle hverdagen til utleiere, enten de leier ut én leilighet eller har en større portefølje med utleieobjekter. 

Dette virker som supre nyheter for alle utleiere, har dere noen siste ord dere ønsker å dele?

Som nevnt innledningsvis er det spennende tider i Husleie.no nå – det at vi får flere kolleger til teamet gjør at vi raskere kan få på plass flere av løsningene og produktene vi har planlagt fremover. Det føles bra når vi kan tilby utleiere tjenester de etterspør og har behov for, utover det vi allerede har i dagens abonnement. Vi gleder oss også veldig til oppgraderingen av MinHusleie lanseres. Med det nye brukergrensesnittet og ny funksjonalitet flere steder i løsningen, så tror vi dette kommer til å bli godt mottatt av alle utleiere.

Ønsker du å få mer informasjon om Husleie.no?

Husleie.no har alt du trenger når det kommer til boligutleie.
Har du flere enn ti leieforhold og ønsker å sette opp en avtalepris, få mer informasjon og/eller en demo av tjenesten, kan du ta kontakt med Beate på; 61 60 47 50 eller beate@husleie.no