Nyhet: Garantert husleie på konto til forfallsdato

Å leie ut bolig kan være en god inntektskilde, men det medfører også risiko. En av de største bekymringene for utleiere er hva som skjer dersom leietaker ikke betaler husleien.
Les kortversjonen

Fra starten av har vi sikret utleiere trygghet gjennom innkreving av husleie, utleieforsikring, advokatbistand og mye mer. Nå tar vi trygghet til et nytt nivå med å introdusere abonnementet Garantert, som sikrer deg som utleier penger på konto selv om leietaker ikke betaler til forfallsdato. Sammen med vår partner Instabank tar vi over risikoen for deg som utleier slik at du kan senke skuldrene.

Hva er inkludert i vårt nye abonnement Garantert?

 • Alltid husleie på konto til forfallsdato: Med forfallsgaranti er du garantert husleien punktlig hver måned, selv om leietaker skulle være forsinket. Dette gir deg økonomisk trygghet og forutsigbarhet. Ingen flere sinte purringer på leietaker.

 • Personlig oppfølging og service per telefon: Med Garantert kommer du først gjennom til vår kundesupport. Vi følger deg også opp i forbindelse med oppstart av leieforholdet for å bistå deg og gi deg smarte tips underveis.

 • Alle eksisterende funksjoner i Husleie.no!
  • Automatisk indeksregulering
  • Markedets beste utleieforsikring
  • Gratis utleieannonser
  • Depositumskonto
  • Leiekontrakt med BankID-signering, overtakelsesprotokoll, mal for oppsigelse og heving, og mye mer!

Hvordan fungerer Forfallsgaranti?

I samarbeid med Instabank tilbyr vi forfallsgaranti som en del av abonnementet Garantert. Med forfallsgaranti får du som utleier økonomisk forutsigbarhet og økt trygghet i leieforholdet. Sammen med Instabank krever vi inn penger fra leietaker og overtar dermed risikoen fra deg som utleier. For å få dette til vil vi stille sikkerhet i depositum, og depositumet må derfor tilsvare minimum tre måneders husleie, og være innbetalt på depositumskonto innen leieforholdets startdato.

Forfallsgaranti er priset til 4% av husleien og vil bli trukket fra utbetalingen av husleie hver måned. Sammenlignet med andre i markedet, er dette en svært konkurransedyktig pris for en slik tjeneste. Se mer informasjon vedrørende pris her. For å benytte deg av forfallsgaranti må du kjøpe vårt Garantert-abonnement når du oppretter husleiekontrakt på Husleie.no. Du må også benytte den inkluderende depositumskontoen. Depositumsbeløpet må være minimum tre ganger husleien og vi garanterer ikke den første husleien. Forfallsgaranti gjelder i første omgang kun for nye husleiekontrakter opprettet på Husleie.no med Garantert-abonnementet.

– Med lanseringen av Garantert tar vi et stort skritt fremover for å sikre enda bedre trygghet og forutsigbarhet for våre utleiere. Denne nye tjenesten, utviklet i samarbeid med Instabank, er noe vi har jobbet hardt for å få på plass.
Kjetil J. Olsen
Daglig leder i Husleie.no

Opplev en smartere
måte å leie ut på

Med Husleie.no får du alt du behøver for enkel, trygg og lønnsom boligutleie til en lav kostnad. Fra annonsering av utleieboligen og innkreving av husleien til avslutning av leieforholdet. 

Med nyheten Forfallsgaranti gir vi deg ekstra trygghet og økonomisk stabilitet. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om Forfallsgaranti? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Våre dyktige medarbeidere er alltid klare til å hjelpe deg.

Med forfallsgaranti mottar du husleien på konto selv om leietaker ikke betaler til forfallsdato. Enkelt, trygt og garantert.

Flere nyheter

Husleiebloggen

Prisrekorder over hele landet!

Husleieindeksen for andre kvartal 2024 er nå ute, og tallene viser en markant økning i leieprisene over hele landet. Flere byer har satt nye prisrekorder,

Les mer