Vi er glade for å kunne presentere Vineet Jain. En utleier som har jobbet seg oppover fra den ene leiligheten til nå å ha rundt 15 stykker. Målet hans er å kjøpe mange flere, for dette ser han på som en god investering på lang sikt. Les intervjuet med ham her.

Vineet Jain

46 år, bor på Skjetten

Hva er grunnen til at du begynte med boligutleie?
Jeg kjøpte min første leilighet i 1999 hvor jeg bodde selv. Da jeg senere skulle flytte til en større leilighet valgte jeg å leie ut den første i stedet for å selge. Etter dette har jeg fortsatt å kjøpe leiligheter. Eiendom er en god investering, og kan gi fin avkastning på lang sikt.

Hvor mange utleieboliger har du i dag?
Rundt 15 stykker.

Har du tenkt at du skal kjøpe flere?
Ja, jeg har planer om å ha opptil 50 leiligheter i løpet av de neste fem årene.

Hvordan administrer du leieforholdene?
Gjennom Husleie.no. Dette fordi Husleie.no tar helhetlig ansvar for å forvalte leieforhold. Dette er kjempebra, og jeg sparer masse tid og får bedre oversikt.

Hvilke utfordringer er det ved å drive med utleie?
Det er mange utfordringer, men mest viktig for min del er det at husleien kommer inn til rett tid slik at jeg får betalt lån i banken hver måned.

Utleier Vineet Jain

Vineet Jain leier ut boliger i Oslo og omegn.

Hva er det beste med å bruke Husleie.no, slik du ser det?
Med Husleie.no slipper jeg å tenke på om leietaker har betalt husleie til riktig tid eller ikke, dere tar ansvar for å kreve inn pengene, og sende ut eventuelle purringer slik at husleien blir betalt. I tillegg får jeg depositumskonto integrert og forsikring for utleieobjekter som forvaltes privat. Dette er genialt. Det at jeg har mulighet til å få kredittsjekket potensielle leietakere er også veldig positivt.

Vineet’s tre favoritter hos Husleie.no

Depositumskonto
Leietakerbevis
Utleieforsikring


Er du utleier og ønsker å bli presentert her på Husleiebloggen? Send en epost til oss på kampanje@husleie.no og fortell litt om deg selv.

Nysgjerrig på om Husleie.no kan være noe for deg?

Gjør som tusenvis av andre utleiere. Registrer deg i dag!

Les mer