Derfor bør du ha boligalarm fra Homely

Sammen med vår partner Homely, ønsker vi at alle utleiere og leietakere skal føle seg trygge i sitt eget hjem.

Vi inngår samarbeid med den innovative alarmleverandøren, Homely. Med deres boligalarm er du sikret mot boligbrann og innbrudd slik at du, familien din og/eller din leietaker er i trygge hender. Med boligalarm fra Homely sikrer du ikke bare deg selv og familien din, men også alle tingene du eier som ikke kan erstattes. Homely sitt abonnement har en fast lav pris, og du velger selv hva du ønsker å sikre. Her er fem gode grunner til at du bør installere boligalarm fra Homely i dag.

1. Beskytt deg selv, familien og boligen din

Den viktigste grunnen til at alle bør ha boligalarm er først og fremst for å beskytte seg selv mot brann og innbrudd i boligen. Hvert år redder brannalarmen liv og innbruddsalarmen sikrer for innbrudd. Boligalarmen fra Homely er tilknyttet en døgnbemannet alarmstasjon som sparer tid og redder liv. Med Homely får du et godt sikkerhetssystem hvor du vil kunne føle deg trygg og komfortabel i ditt eget hjem. Utforsk de ulike sikkerhetssystemene som Homely har å by på, og velg den boligalarmen som passer deg best, enten du ønsker å sikre din eller leietaker sin bolig.

2. Sikre eiendelene dine

Det å ha boligalarm installert, samt merke boligen med skilt og klistremerker, vil virke preventivt for innbrudd. Homely leverer en moderne boligalarm med profesjonelle tjenester på en enda enklere og rimeligere måte enn de tradisjonelle aktørene på markedet. Hos Homely er du tilkoblet en alarmstasjon med vektere som har mulighet til å rykke ut døgnet rundt. Med faste lave priser har du mulighet til å sikre hjemmet og dine kjære. Du får full fleksibilitet til å sikre boligen slik du selv ønsker.

3. Varsler deg om brann eller innbrudd

En boligalarm vil kunne varsle umiddelbart og minimere skadeomfang, bidra til rask varsling og eventuell slukking. Dersom du har et alarmsystem gjennom Homely, vil brannstasjonen eller vektere fra Securitas bli umiddelbart varslet i nødssituasjoner. I det tilfellet alarmen skulle bli utløst vil vektere og eventuelt nødetatene tilkalles. Alarmstasjonen vil alltid ringe kontaktpersonen først for å avverge eventuelle falske alarmer. Dersom det har skjedd noe, vil vekteren informere eieren og se til at eventuelle skader rettes opp midlertidig slik at boligen er sikret. Dette gjør at du trygt kan dra på ferie uten bekymring.

4. Minimere sjansen for innbruddstyver

Tilstedeværelsen av en innbruddsalarm i boligen kan gjøre mer enn å faktisk stoppe et innbrudd. Det kan også hindre at innbruddstyver forsøker å ta seg inn i boligen. Ved bestilling av et alarmsystem fra Homely, kan du enkelt bestille tilleggsprodukter slik som skilt og klistremerker. Disse kan bidra til å skremme bort innbruddstyver og minimere sjansen for at de gjør innbrudd i boligen.

5. Transparent bedrift med fokus på din trygghet

Som bruker av Husleie.no får du 720 kroner rabatt på brann- og innbruddsalarm fra Homely. Med Homely får du en transparent bedrift med fokus på din trygghet. Du vil aldri få noen skjulte kostnader eller noe i liten skrift. En rask aktør med smarte løsninger som er tilgjengelig for alle. Deres tjenester er godt gjennomtenkt, rimelig og med høy kvalitet. Installer en boligalarm i dag.

Sikre boligen din mot brann og innbrudd

Som bruker av Husleie.no får du 720 kroner avslag på boligalarm fra Homely. Med Homely får du døgnovervåket boligalarm som sikrer deg selv, familien og boligen din ved nødsituasjoner som brann og innbrudd.