Synes du det er mye jobb med å leie ut? Ved å registrere et leieforhold hos Husleie.no, vil du spare mye tid og unngå flere mulige fallgruver.

Som utleier er det flere utfordringer man kan oppleve i løpet av et leieforhold. Det kan være at leietaker ikke betaler husleien, eller at vedkommende forårsaker skade på boligen.

Enten du er i oppstartsfasen eller midt i et leieforhold, kan du senke skuldrene ved å administrere leieforholdet gjennom husleie.no. Hos oss får du en juridisk gyldig leiekontrakt, og vi krever inn husleien for deg. I tillegg finner du en rekke maler og prosesser, som hjelper deg med å etablere et godt, trygt og varig leieforhold.

Fordelene ved å overføre leieforholdet til Husleie.no

Hvis du ønsker å kun administrere deler av et leieforhold selv, kan et godt alternativ være å la Husleie.no ta hånd om den løpende administrasjonen av leieforholdet, fra start til slutt. Du kan bruke Husleie.no både for eksisterende og nye leieforhold. Start med en leiekontrakt eller registrer et eksisterende leieforhold.

Dersom du allerede har et eksisterende leieforhold trenger du ikke å overføre verken depositumskonto eller signere en ny kontrakt. Ved kun et tastetrykk overføres det nye eller eksisterende leieforholdet rett over til oss. Da vil vi ta over ansvaret for blant annet purring på husleien, indeksregulering og inkasso. Alt dette og mer får du fra kun 99 kroner per måned med et Basic-abonnement hos Husleie.no.

Indeksregulering

Ikke alle utleiere vet er at man kan øke, eller indeksregulere, husleien én gang i året. Indeksregulering av husleien betyr en endring av husleien i henhold til den generelle prisutviklingen i samfunnet. Mange utleiere taper flere tusen kroner hvert år på å ikke indeksregulere husleien slik som husleieloven gir mulighet for. Registerer du leieforholdet ditt hos Husleie.no vil husleien automatisk justeres årlig i henhold til kravene satt av Husleieloven. For kun 99 kroner i måneden får du tilgang til vår innovative og ledende utleieplattform for forvaltning av leieforhold.

Beregn indeksregulert leie her

Bruk kalkulatoren til å finne ut hvor mye du kan øke leien med. Bruker du Husleie.no skjer reguleringen automatisk. Ta en titt på all funksjonalitet du får tilgang til for kun kr 99/mnd.

Les mer

Kredittsjekk

Det å drive med boligutleie krever mye ansvar, og det er mye å huske og holde styr på. Å leie ut bolig er en god kilde til inntekt, men det kan også føre til tapte inntekter hvis leietaker ikke betaler inn husleien eller gjør skade på utleieboligen. Det er ikke alltid det holder å følge magefølelsen, eller kun sjekke tidligere referanser før man velger en leietaker. For å beskytte utleieboligen er det en sikkerhet for utleiere å kredittsjekke en potensiell leietaker. Da får man et innsyn i kreditt-, kriminalitets- og utkastelseshistorikk samt leietakers betalingsevne.

En kredittsjekk av leietaker vil gjøre det enklere for deg å velge ut riktig leietaker. Utleiere som annonserer boligen via Husleie.no kan kredittsjekke leietakere som en del av interessenthåndteringen, fra kun 99 kroner i måneden.

Inkasso

Er du lei av at leietaker ikke betaler husleien innen forfallsdato? Har du tapt penger og energi på å stadig måtte purre på leietaker? Husleie.no tilbyr i samarbeid med inkassoselskapet Kravia, en tjeneste som sikrer utleier en bedre og mer effektiv innkreving av husleien.

Sentralt i Husleie.no sin plattform for administrasjon av leieforhold er en enkel prosess for innkreving av husleien hvor vi utsteder faktura og purringer hvor leietaker ikke betaler. Etter at vi har varslet leietaker om ubetalt husleie, følger vi opp med påminnelser. Dersom husleien ikker er betalt innen 15 dager etter forfall kan utleier velge sende kravet til inkasso. Dette gjøres ved å sende en e-post til inkasso@husleie.no. Dersom du har et abonnement hos Husleie.no, slipper du dyre etableringskostnader og høye provisjoner.

Kundeservice

Er du ny på husleie og ikke vet helt hva du skal gjøre? Opplever du at leietaker ikke betaler husleien i tide? Vi i Husleie.no er her for å hjelpe deg med alt du måtte lure på. Har du abonnement hos oss kan du kontakte kundeservice på e-post, chat eller telefon (hverdager fra 09-15). Logg inn på Husleie.no for å finne kontaktinformasjon.

Ved å la Husleie.no håndtere innkreving av ubetalt husleie, inkasso eller indeksregulering, vil du alltid bli oppdatert på betalingsstatus og du vil få oppdateringer tilsendt på e-post.

Alt utleiere behøver for kun kr 99/mnd

Leiekontrakt, kredittsjekk, innkreving og purring på husleien, indeksregulering, juridisk bistand og mye mer.

Les mer