Gratis depositumskonto og kredittsjekk ved publisering av FINN-annonse fra Husleie.no

Vi vet alle at det å finne den rette leietakeren kan være en utfordring. Derfor gjør vi det nå enda enklere å legge ut en utleieannonse. I tillegg får alle som oppretter en utleieannonse innen 15. mai, en gratis depositumskonto og en kredittsjekk helt kostnadsfritt.

Skal du leie ut i sommer? Da kan det være lurt å starte allerede nå. Nå er også alle annonser synlig på Husleie.no i tillegg til FINN. Dermed får du enda mer synlighet uten ekstra kostnad. Med den innebygde interessehåndteringen kan du enkelt ha oversikt over interessenter samt invitere leietakere på visning.

Hvordan kan du dra nytte av dette tilbudet?

Det er enkelt! Alt du trenger å gjøre er å logge inn på din Husleie.no-konto og poste din utleieannonse innen 15. mai. Når annonsen er live, vil du motta informasjon om hvordan du aktiverer din gratis depositumskonto og kredittsjekk.

Hva er fordelene med å publisere fra Husleie.no?

Til slutt, en liten oppsummering av hvorfor du bør publisere utleieannonsen din fra Husleie.no i stedet for FINN. Ved å velge Husleie.no for publisering av din utleieannonse, får du tilgang til en rekke praktiske funksjoner som forenkler håndteringen av potensielle leietakere.

Er du usikker på hva du bør inkludere i utleieannonsen? Eller hva du bør skrive? Når du utarbeider annonsen, vil verktøyet gi deg forslag til annonsetekst slik at du kan være sikker på at all nødvendig informasjon er inkludert. Du får også forslag til leiepris basert på flere tusen opprettede husleiekontrakter, slik at du kan være sikker på at leieprisen er korrekt satt.

Når annonsen er publisert, får du en enkel oversikt over alle som har vist interesse for utleieannonsen. I oversikten kan du rangere, legge til notater, sende meldinger og sjekke referanser og enten invitere på visning eller sende avslag. Og viktigst av alt, du kan enkelt (og nå gratis) kredittsjekke en av interessentene. Forespørselen om kredittsjekk sendes til leietaker, som selv velger å godta forespørselen før endelig kredittsjekk gjennomføres.

Disse funksjonene er designet for å gjøre utleieprosessen så strømlinjeformet og effektiv som mulig, slik at du kan spare tid og finne den ideelle leietakeren med større trygghet og mindre anstrengelse. Neste gang du skal opprette en annonse, kan du enkelt gjenbruke den.

Takk for at du velger Husleie.no!

Hos Husleie.no kan du opprette markedets enkleste og raskeste depositumskonto. Du kan velge å bare opprette depositumskonto eller gjøre det samtidig som du oppretter en leiekontrakt.