Dette er våre partnere!

Møt våre samarbeidspartnere!

Vi ønsker å kunne tilby gode tilbud og gi dere rabatt på tjenester dere vil ha behov for før, under og ved avslutningen av et leieforhold. Husleie.no ønsker å være fremoverlente, og har derfor inngått samarbeid med flere innovative partnere som har samme visjon og driv som det vi har.

Den siste tiden har vi fått så mye som åtte nye samarbeidspartnere med på laget! Våre partnere bidrar til å skape gode leieforhold mellom utleier og leietaker. Dette er en oversikt over hvilke fordeler Husleie.no sine brukere kan benytte seg av. Du får rabatt på alt fra blomster til leie av redskaper.

Vaskehjelp

Husleie.no inngått et samarbeid med Vaskehjelp, som gir deg 10 prosent avslag på flyttevask!

Før leietaker kan flytte ut og returnere nøklene til boligen, stilles det krav til at boligen skal være rengjort slik den var ved overtakelse. Det innebærer at boligen er såpass ren at neste leietaker kan flytte rett inn.

Som bruker av Husleie.no får både leietakere og utleiere rabatt på flyttevask og andre tjenester hos Vaskehjelp. Du velger selv den renholderen som passer deg best, basert på tilgjengelighet, pris og tilbakemeldinger fra andre kunder.

Elektriker

Trenger du en elektriker? Nå får brukere av Husleie.no 250 kroner i rabatt på elektrikertjenester hos SpotOn!

Det er ingen enkel oppgave å holde orden på alt som må gjøres når man driver med utleie av bolig. Uavhengig om det er et ønske om å montere en elbillader, installere en strømmåler eller reparere et taklys, er det viktig å få en kvalifisert elektriker til å gjøre jobben.

Med et abonnement hos Husleie.no, vil våre utleiere få et fast tilbud hos SpotOn med et avslag på 250 kroner. Dette kommer godt med dersom du skulle ha behov for elektrikertjenester. SpotOn gir deg fastprisgaranti, kun kvalifiserte elektrikere, samt fast månedlig beløp.

Blomsterhandler

Det er mange gode anledninger for å sende en blomsterhilsen til leietaker.

Husleie.no er svært begeistret for å ha inngått et samarbeid med verdens største og eldste blomsterleverandør, Interflora!

Som bruker hos Husleie.no vil du få et eksklusivt tilbud på blomster fra Interflora. Hvorfor ikke sende en blomsterhilsen til leietaker?

Leiebil

Trenger du leiebil? Nå får du som bruker av Husleie.no 250 kroner avslag på din første tur med Hyre! Et godt tilbud for både utleier og leietaker.

Hyre er vår nye samarbeidspartner på bilutleie. Hyre er enkelt, raskt og digitalt– alt du behøver for å sette i gang er Hyre-appen! Herfra kan du åpne, lukke og ha oversikt over alle kostnader som måtte forekomme. Noe vi tror vil forenkle både utleiere og leietakere sin hverdag!

Innboforsikring

Vår samarbeidspartner på innboforsikring er Gjensidige! 

Med gjensidige får alle mellom 20 og 34 år god innboforsikring. Med Innbo Ung fra Gjensidige er du sikret økonomisk hvis uhellet er ute. Enten det er laptopen, mobilen, alle klærne, sofaen, spisebordet, sykkelen – alt du har i leiligheten er nok verdt mye mer enn du tror.

 

Lagerløsning

Hos vår nye partner, Vinden, kan du lagre alt fra en flytteeske til en hel bod. Du betaler kun for lagerplassen du bruker. Vinden sine ansatte henter og leverer tingene dine. Enklere blir det ikke! Som bruker av Husleie.no får du 5 % rabatt. 

Leie av ting og redskaper

Nå får du 50 kroner avslag på leie av alle ting gjennom utleietjenesten Hygglo! Vi i Husleie.no har gått sammen med Hygglo, en digital tjeneste som driver med utleie av alle mulige slags ting for en billig penge. Deres visjon er at alle skal kunne leie ting fra hverandre i stedet for å måtte kjøpe alt nytt.

Boligalarm

Sikre boligen din for brann og innbrudd med boligalarm fra vår partner, Homely. Med Homely får du døgnovervåket boligalarm som sikrer deg selv, familien og boligen din ved nødsituasjoner som brann og innbrudd. Homely gir deg transparente priser, umiddelbar respons og trygghet i hverdagen. Nå får våre brukere 720 kroner rabatt!

 

Leiekontrakt, kredittsjekk, innkreving og purring på husleien, indeksregulering, juridisk bistand og mye mer.

lightbulb.svgCreated with Sketch.