Samarbeidspartnere

Vi samarbeider med ledende aktører for å levere gode opplevelser

Husleie.no samarbeider med en rekke ledende virksomheter for å tilby en så komplett og god tjeneste som mulig både for leietakere og utleiere. På denne siden ser du noen av de virksomhetene vi samarbeider med. 

Easybank

Husleie.no samarbeider med Easybank for å gi deg depositumskonto på den enkleste mulige måten.

Easybank har hatt banklisens siden 2003 og opererer innenfor finansiering, sparing og betalingsformidling mot privatmarkedet, organisasjoner og bedrifter.

www.easybank.no

Gjensidige

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap som har tilbudt forsikringstjenester i mer enn 200 år. Gjensidige har rundt 3800 ansatte og tilbyr i Norge forsikring, bank, pensjon og sparing.

Gjensidige er vår samarbeidspartner på innboforsikring og utleieforsikring.

www.gjensidige.no

Conecto

Conecto AS er et av landets ledende aktører innen betalingsoppfølging og inkasso. Selskapet har 150 ansatte og omsatte i 2017 for 199,5 MNOK. Conecto er et heleid datterselskap av SpareBank 1 Gruppen AS.

Conecto er vår samarbeidspartner på inkassotjenester.

www.conecto.no

FINN.no

FINN.no er Norges største markedsplass og har spesialisert seg på annonser og tjenester for kjøp og salg mellom privatpersoner, samt små og store bedrifter.  FINN.no har 400 ansatte og er en del av Schibsted-konsernet. 

FINN.no er vår samarbeidspartner på boligannonser.

www.finn.no

SANDS

Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA (SANDS) er et ledende fullservice advokatselskap med kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Tønsberg, Tromsø, Stavanger og Ålesund. SANDS’ advokater er spesialiserte innen alle eiendomsrelaterte rettsområder.

SANDS er vår samarbeidspartner på juridiske tjenester.

www.sands.no

IDFY

Idfy Norge AS er en ledende leverandør av digitale tillitstjenester, herunder digital identifisering, signering og Open Banking-tjenester.

Idfy var først ute i Norge med å tilby løsninger for digital signering av leiekontrakter i eiendomsmarkedet, og har over 300 bedriftskunder i Norden fordelt på bransjer som bank, finans, forsikring, eiendomsmegling og eiendomsforvaltning. Idfy bistår Husleie.no med digital signering av kontrakter med automatisk opprettelse av depositumskonto.

Tibber

Glem alt du visste om strømselskap! Tibber det digitale strømselskapet der du får full oversikt over eget strømforbruk, transparens i hvor din strøm har sin opprinnelse og verktøy for full kontroll av hjemmet – alt samlet i din hånd.

Tibber er vår samarbeidspartner på strøm.

https://tibber.com/no/

Söderberg & Partners

Söderberg & Partners er Nordens største selskap innen forsikringsmegling og forsikringsrådgivning. I Norge kjøper selskapet inn forsikringstjenester på vegne av sine kunder for NOK 2,5 mrd. årlig. Det er mer enn 180 ansatte i Norge.

Söderberg & Partners er vår samarbeidspartner på depositumsgaranti.

www.soderbergpartners.no

Tryg

Tryg er et av Norges ledende forsikringsbyråer og har levert økonomisk og personlig sikkerhet for sine kunder i snart 300 år. Hver dag sørger deres 4000 ansatte for at deres kunder skal få trygghet og verdi.

Tryg er vår samarbeidspartner på utleieforsikring.

www.tryg.no

Kom i gang med Husleie.no nå!

Kom i gang