Slik overfører du leieforholdet til Husleie.no

Synes du det er mye jobb med å leie ut? Enten du administrerer én eller mange leieforhold, kan Husleie.no gjøre livet enklere og mer lønnsomt for deg.

Med Husleie.no har du tilgang til markedets mest innovative og brukervennlige utleieplattform. Du har tilgang til alt som behøves for enkel, trygg og lønnsom boligutleie – uavhengig om du leier ut en sokkelleilighet eller fire bygårder.

Er du næringsdrivende og har en større portefølje av leieboliger, tilbyr vi hjelp til å overføre eksisterende leieforhold til plattformen. Vi har også rabatterte priser, utvidet funksjoner for rapportering samt integrasjoner mot de mest brukte regnskapssystemene. Ta kontakt med oss for mer informasjon og pristilbud.

Overfør leieforholdet til Husleie.no

Hvis du ønsker å kun administrere deler av et leieforhold selv, kan et godt alternativ være å la Husleie.no ta hånd om den løpende administrasjonen av leieforholdet, fra start til slutt. Du kan bruke Husleie.no både for eksisterende og nye leieforhold. Start med en leiekontrakt eller registrer et eksisterende leieforhold.

Dersom du allerede har et eksisterende leieforhold trenger du ikke å overføre verken depositumskonto eller signere en ny husleiekontrakt. Opprett en bruker og legg inn informasjon om leieforholdet så tar vi oss av resten. Du kan se en detaljert guide til hvordan du kan gjøre dette her. Når du har lagt inn et eksisterende leieforhold tar vi oss av innkreving og purring på husleien, samt indeksregulering og inkasso. Alt dette og mer får du fra kun 99 kroner per måned med et Basic-abonnement.

Indeksregulering

Ikke alle utleiere vet er at man kan øke, eller indeksregulere, husleien én gang i året. Indeksregulering av husleien betyr en endring av husleien i henhold til den generelle prisutviklingen i samfunnet. Mange utleiere taper flere tusen kroner hvert år på å ikke indeksregulere husleien slik som husleieloven gir mulighet for. Registerer du leieforholdet ditt hos Husleie.no vil husleien automatisk justeres årlig i henhold til kravene satt av Husleieloven. For kun 99 kroner i måneden får du tilgang til vår innovative og ledende utleieplattform for forvaltning av leieforhold.

Beregn indeksregulert leie her

Som utleier kan du tape store summer på å ikke indeksregulere husleien​ i samsvar med prisutviklingen. Vi hjelper deg automatisk justere husleien årlig. Bruk kalkulatoren til å finne ut hvor mye du kan øke leien med. 

 

Kredittsjekk

Det å drive med boligutleie krever mye ansvar, og det er mye å huske og holde styr på. Å leie ut bolig er en god kilde til inntekt, men det kan også føre til tapte inntekter hvis leietaker ikke betaler inn husleien eller gjør skade på utleieboligen. Det er ikke alltid det holder å følge magefølelsen, eller kun sjekke tidligere referanser før man velger en leietaker. For å beskytte utleieboligen er det en sikkerhet for utleiere å kredittsjekke en potensiell leietaker. Da får man et innsyn i kreditt-, kriminalitets- og utkastelseshistorikk samt leietakers betalingsevne.

En kredittsjekk av leietaker vil gjøre det enklere for deg å velge ut riktig leietaker. Utleiere som annonserer boligen via Husleie.no kan kredittsjekke leietakere som en del av interessenthåndteringen, fra kun 99 kroner i måneden.

 

Inkasso

Er du lei av at leietaker ikke betaler husleien innen forfallsdato? Har du tapt penger og energi på å stadig måtte purre på leietaker? Husleie.no tilbyr i samarbeid med inkassoselskapet Kravia, en tjeneste som sikrer utleier en bedre og mer effektiv innkreving av husleien.

Sentralt i Husleie.no sin plattform for administrasjon av leieforhold er en enkel prosess for innkreving av husleien hvor vi utsteder faktura og purringer hvor leietaker ikke betaler. Etter at vi har varslet leietaker om ubetalt husleie, følger vi opp med påminnelser. Dersom husleien ikke blir betalt kan du som utleier velge mellom fravikelse eller inkasso. Dersom du har et abonnement hos Husleie.no, slipper du dyre etableringskostnader og høye provisjoner.

Kundeservice

Er du ny på husleie og ikke vet helt hva du skal gjøre? Opplever du at leietaker ikke betaler husleien i tide? Vi i Husleie.no er her for å hjelpe deg med alt du måtte lure på. Har du abonnement hos oss kan du kontakte oss e-post, chat eller telefon (hverdager fra 09-15). Logg inn på Husleie.no for å finne kontaktinformasjon.

 

 

Leiekontrakt, kredittsjekk, innkreving og purring på husleien, indeksregulering, juridisk bistand og mye mer.

lightbulb.svgCreated with Sketch.