Bedre funksjonalitet for alle utleiere

Vi satt oss et mål om å kunne gi deg bedre brukervennlighet, mer intuitivt design og mer self-service funksjonalitet på MinHusleie. Endelig er vi klare for å vise deg alt det nye! Ta en titt ved å logge deg inn på MinHusleie nå. Har du ikke vært inne i løsningen tidligere kan du opprette en gratis bruker her.

Min Side - full oversikt over dine leieforhold

Når du logger inn på MinHusleie kommer du nå til en ny oversiktsside. Her vil du få informasjon om alle dine aktive leieforhold, hvilke aktiviteter som trengs oppfølging, samt annet nyttig innhold.

Annonsepublisering

Annonsepublisering til FINN får bl.a. et bedre grensesnitt, økt gjenbruk av data om leieobjektet, mulighet for å laste opp flere bilder samtidig og automatisk forslag til annonsetekst. Det skal også bli enklere å endre/stoppe/slette en annonse.

Interessehåndtering

Endringen vi gjør på interessehåndteringen gir deg enklere og bedre navigasjon, et mer intuitivt grensesnitt, mulighet for å legge til ekstern interessenter og mulighet til å invitere til visning. 

Bruker- og utleierprofil

Sidene for bruker- og utleierprofiler vil få en stor “make-over”. I tillegg til forbedringer på grensesnitt vil man enkelt kunne endre bankkonto for alle leieforhold og definere standard innstilling for inkasso/fravikelsesprosess. Profesjonelle utleiere kan opprette nye utleierprofiler selv, samt definere innstillinger for API og KID-nummer for utbetaling av husleie.

Leieforholdet

Sidene for det enkelte leieforhold er nok de som får den største endringen. En av tingene vi introduserer en en oversiktsside som gir deg umiddelbar tilgang til den viktigste informasjonen om leieforholdet, eksempelvis; betalingsstatus, utløpsdato for leieforholdet, innkrevingsmetodikk og kontaktinformasjon til leietaker.

På de andre sidene så blir det ikke bare bedre design, men du kan også sette skrive notater om leieforholdet, få en bedre dokumenthåndtering, oversikt over valgt depositum. En egen seksjon gir deg viktige innstillinger for leieforholdet; bankkonto for utbetaling av husleie, abonnementstype, kontraktsvarighet m.m.

Utleieforsikring - nå også til profesjonelle utleiere

Vi tilbyr utleieforsikring til dere som leier ut via en virksomhet, og ikke bare privat. Dette er noe som har blitt etterspurt av mange, og vi gleder oss over at vi nå kan tilby dette som en del av forvaltningsabonnementet til alle profesjonelle utleiere.

Forfallsgaranti og forbedret overtakelsesprotokoll

Selv om det som til nå har blitt lansert representerer en stor endring, så er vi likevel ikke ferdig. Utover høsten kommer vi til å endre mer av eksisterende funksjonalitet og lansere nye ting. Snart kommer en forbedret overtakelsesprotokoll og et abonnement som gir deg garantert utbetaling av husleien på forfallsdato.