Få rabatt på Vinden sin moderne lagerløsning

Hos vår nye partner, Vinden, kan du lagre alt fra en flytteeske til en hel bod. Du betaler kun for lagerplass du bruker.

Det kan ha lett for å hope seg opp med ting i boligen. Da er det greit å ha lagerplass hvor du kan lempe over alt det du ikke ønsker å ha stående i boligen til en hver tid. Med vår nye partner Vinden, har du tilgang til en helt ny og moderne lagerløsning!

Vinden oppbevarer tingene dine trygt til en fornuftig pris – en god løsning for deg som er lei av overfylte skap og rotete boder. Med koden HUSLEIE.NO får du 5 prosent avslag hver måned på det lagerarealet du skulle trenge.

Hva med å leie lagerplass fra Vinden for alle tingene som fyller opp både skuffer og skap?

Få mer plass og mindre rot

De fleste av oss har opplevd at det samler seg opp diverse utstyr i hjemmet. Det er ingen hemmelighet at vi nordmenn er glad i å pynte, pusse opp og ommøblere. Hva gjør man med tingene man ikke vil kaste, selge eller gi bort? Ikke alle har ekstra boder og skap til overs.

Ved å oppbevare dine eiendeler og inventar hos Vinden, kan du i samme slengen få gjort en opprydding i de tingene du ikke lenger har behov for. Det er også en gyllen mulighet for å få tømt alle alle skuffer og boder for ting du ikke lenger trenger. Gi bort, kast og selg det du ikke trenger. Det du har til overs kan du oppbevare på en lagerplass hos Vinden.

Er du en profesjonell utleier med behov for mer lagringsplass? Vinden bistår også med fleksibel lagring for bedrifter.

Vinden sine ansatte hjelper deg med både transport og bærehjelp.

Tre gode grunner til å benytte lagerplass fra Vinden

Som utleier eller leietaker med abonnement hos Husleie.no, får du 5 prosent rabatt på Vinden sin brukervennlige lagerløsning.

1. Vinden håndterer all transport og bærehjelp

Dersom du ønsker lagerplass for kun et teppe eller om du ønsker å sette hele hjemmet ditt på et lager, kan du lene deg tilbake mens Vinden tar seg av alt det harde arbeidet. De håndterer nemlig hele prosessen fra dør til dør. Vinden sine ansatte kommer å henter tingene du trenger, og tilbyr i tillegg den bærehjelpen du måtte ha behov for. Dine møbler og inventar blir fraktet trygt til en lagerplass som du har full tilgang til gjennom mobilen din.

2. Hos Vinden er forsikring og emballasje inkludert

Ved å leie lagerplass fra Vinden, vil alle tingene dine lagres trygt og forsikret i oppvarmede og bevoktede lokaler. Som utleier er det mye som skal på plass før, i og etter et leieforhold. Eier du skjøre ting som bør behandles med forsiktighet? Ingen bekymring! Hos Vinden vil alle tingene dine være beskyttet med emballasje. Alle sakene dine er forsikret fra det øyeblikket de blir hentet til det sekundet de returneres. Vinden sørger for at det aldri vil være innbrudd, fuktig eller uorden i sakene dine. Tingene lagres trygt i deres lokaler, hvor det kun er deres ansatte som har tilgang.

3. Du kan bestille lagerplass til neste virkedag gjennom deres app!

Vinden sin digitale løsning gjør det enda enklere for deg å bestille så mye lagerplass du skulle trenge, samtidig som du holder oversikt. Det er enkelt å administrere hele leieforholdet gjennom mobilen din! Du kan bestille levering til neste virkedag, enten det er en spesifikk eske eller hele hjemmet ditt i ett lass. Du kan enkelt bestille sakene dine tilbake når du vil. Vinden leverer på to virkedager uansett hvor mange ting det dreier seg om. Benytt rabattkoden HUSLEIE.NO og få 5 prosent hos Vinden nå!

Trenger du lagringsplass?

Som bruker av Husleie.no får du 5 % rabatt på leie av lagerplass hos Vinden. Du har full oversikt over lagringen din via telefonen og betaler bare for plassen du bruker, i stedet for å leie et minilager.