Webinar 26. mai 2021: Regler rundt boligutleie

Få svar på ofte stilte spørsmål om utleie av bolig

Er du klar for å leie ut bolig for første gang? Eller kanskje du sitter med noen spørsmål om reglene som gjelder for boligutleie? Vi i Husleie.no forstår at det kan være vanskelig å holde seg oppdatert på reglene rundt boligutleie, og vi arrangerer derfor et webinar i samarbeid med Forbrukeradvkaten som kan hjelpe deg med å få svar på spørsmål du måtte ha rundt utleie av bolig.

Ved å sette deg inn i reglene rundt boligutleie vil du sikre deg og din leietaker et bedre leieforhold.

Advokat Anne Mette fra Forbrukeradvokaten og Vibeke fra Husleie.no tar opp de mest stilte spørsmålene som utleiere har rundt regler om boligutleie.

Når du melder deg på har du samtidig mulighet til å sende inn dine spørsmål om depositum og få svar på disse i løpet av webinaret. Du kan også stille spørsmål i chatten underveis i webinaret.

Om webinarets presentatører:

Om webinarets presentatører:

Anne Mette har bred erfaring innenfor boligrett og kontraktsretten, og har jobbet med boligkjøpstvister, borettslag, sameier, husleierett og forsikring.

Vibeke fra Husleie.no

Vibeke har jobbet tett med både private og profesjonelle utleiere i flere år for Husleie.no og kjenner godt til de mest stilte spørsmålene utleiere har om boligutleie og reglene rundt dette.

Informasjon og påmeldingsskjema til webinar:

Tidspunkt:

Onsdag 26. mai kl. 16:00

Tema:

Mest stilte spørsmål utleiere har om regler rundt boligutleie

Varighet:

45 minutter

Vi sees onsdag 26. mai kl. 16:00.