Webinar: Hva du bør vite om boligutleie

Bli profesjonell på boligutleie med enkle grep

Hva hadde 10.000,- ekstra hver måned gjort for deg? Eller 25.000,-? Dette er helt oppnåelige summer for mange som driver med boligutleie. Men for å komme i gang, er det fint å få en ordentlig oversikt over hva som er viktig å vite om utleie, og ikke minst hvordan du skal være en god utleier.

Se webinaret her

Enten du er helt fersk når det kommer til utleie, eller du har et fåtall utleieboliger allerede, kan dette webinaret passe for deg. Her vil vår forretningsutvikler Beate Kylstad Larsen sammen med Husleie.no’s samarbeidspartner Pål Restad, guide deg igjennom alle stegene som trengs for å la utleiedrømmen bli virkelig.

Dette webinaret ble avholdt 16. desember 2020. På denne siden kan du se opptaket, samt laste ned preentasjonen.

Om foredragsholderene

Pål Restad har jobbet med eiendom i 20 år, hvorav over 16 år i eiendomsmeglerbransjen i Trondheim. Erfaringen hans kommer fra salg av både brukte boliger og nybygg/prosjekt, samt ulike administrative lederoppgaver, utvikling av CRM- og kjernesystemer for eiendomsmeglere med mer. I dag holder han på å bygge opp et helt nytt utleieselskap med bare nye leiligheter, i tillegg leier han ut flere boliger selv privat.

Beate Kylstad Larsen jobber som forretningsutvikler i Husleie.no og har lang erfaring innen boligbransjen. Hun har også tidligere jobbet flere år som eiendomsmegler.