Derfor bør du velge Husleie.no fremfor Hybel

Forvaltning av leieforholdet gir færre bekymringer. Hvilken av de to utleietjenestene på markedet bør du gå for? Derfor mener vi Husleie.no er det rette valget.

Det finnes flere plattformer på markedet som tilbyr forvaltning av leieforhold, men de to største aktørene er; Husleie.no og Hybel. På tross av at vi kanskje er litt farget tør vi påstå at Husleie.no er det mest attraktive alternativet for deg som utleier. La oss kort forklare hvorfor vi mener Husleie.no er det rette valget for deg.

Juridisk bistand inkludert i abonnementet for 199 kr/mnd

I tillegg får du kredittsjekk av leietakere, depositumskonto, innkreving av husleien, hjelp til oppsigelse og mye mer.
Les mer

1. Vår plattform tilbyr den beste juridiske hjelpen for dine utleiebehov

Husleie.no har et tett samarbeid med Forbrukeradvokaten, et advokatfirma som er spesialisert på utleie og forvaltning. Som Premium-abonnent hos Husleie.no får du juridisk bistand inkludert i abonnementet. Dette tilbyr ikke vår konkurrent, Hybel.

Det er ikke uvanlig at utleiere opplever konflikt eller komplikasjoner under leieforholdet. Undersøkelser Husleie.no har utført blant både utleier og leietakere, viser at flest utleiere svarer at konflikt i størst grad kommer av at husleien ikke blir betalt i tide. På den annen side, svarer flest leietakere at konflikter ofte oppstår ved utflytting av boligen. Dersom det skulle oppstå konflikt i ditt leieforhold, kan det være nødvendig med juridisk bistand. Bli Premium-abonnement og få dette inkludert i abonnementet!

Anne-Mette Hårdnes fra Forbrukeradvokaten.

2. Ferdig genererte tekster

De fleste som har erfaring med utleie vet at det kan være krevende å drive med utleie av bolig. Det er mange rutineoppgaver som både er viktige og tidkrevende. På Husleie.no få du automatisk genererte tekster for blant annet oppsigelsesbrev, varsel og begjæring, som du kan ta i bruk når du skulle ha behov for det. Det sparer deg for mye tid.

Stadig flere utleiere velger nå å la en tredjepart ta seg av administrasjonen av sine leieforhold. Hundrevis av profesjonelle og private utleiere overleverer ansvaret til Husleie.no hver måned, for å befri seg fra gjøremål som tar unødvendig mye tid. Gjør det samme som tusenvis av andre utleiere – bli bruker av Husleie.no her.

3. En helt ny og gratis løsning for depositum

For kort tid siden lanserte vi en helt ny depositumsløsning som forenkler hverdagen til både deg og leietaker. Med depositumsgaranti med månedlige innbetalinger får du en løsning som er like sikker som et ordinært depositum. Dette er helt gratis for deg som utleier, samtidig som at det er et mye rimeligere alternativ for din leietaker. Det er kun Husleie.no sine brukere som har gleden av å ta i bruk produktet, ettersom ingen annen aktør på markedet kan tilby en lignende løsning! Les mer om depositumsgaranti her.

4. Ubegrenset telefonsupport

Det er en trygghet for utleiere å vite at de alltid har noen å prate med når det kommer til juridiske eller praktiske spørsmål rundt boligutleie. Denne høsten åpnet vi opp for at alle våre brukere kan benytte rådgivning fra vårt fantastiske team på kundeservice – helt gratis! Våre medarbeidere på kundeservice er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med stort og smått via mail, chat eller telefon – alle ukedager fra klokken 09.00 til 15.00. Hos vår konkurrent vil du kun få bistand gjennom mail.

5. Den beste utleieforsikringen inkludert

Vi får dessverre tilbakemeldinger fra våre utleiere fra tid til annen om at deres leietaker har gjort skade på utleieboligen. Dette kan i noen tilfeller være svært alvorlig og konsekvensene kan være svært kostbare. Derfor kan vi ikke understreke nok hvor viktig det er at du som utleier har utleieforsikring. Husleie.no er den eneste på markedet som tilbyr utleieforsikring inkludert i abonnementet.

Med utleieforsikring er du føre var. Leietaker har ikke alltid samme omtanke for utleieboligen, og det kan hende at leietaker ikke vedlikeholder boligen eller at leiekontraktens regler ikke følges. Har du Premium-abonnement hos Husleie.no er utleieforsikring inkludert for kun 199 kroner i måneden.

Flere utleiere opplever at boligen ikke har blitt tatt vare på slik de hadde ønsket.

6. Rabatter og fordeler for våre utleiere

Hos Husleie.no får du rabatterte priser på en rekke ulike produkter som er nøye utvalgt og tilpasset en utleiers hverdag.

Trenger du eller din leietaker å lagre inventar, møbler eller andre ting? Du får 10 prosent på lagerløsninger fra Vinden. Trenger du å leie varebil til flytting? Våre brukere får 250 kroner avslag på leiebil fra Hyre. Eller har du behov for boligalarm til utleiedelen eller til egen bolig? Som bruker av Husleie.no får du rabatt på boligalarm fra Homely. Sjekk ut alle de gode fordelene du får som bruker av Husleie.no her!

Brukere av Husleie.no får også tilgang til ulike verktøy, slik som vår trygge og juridisk ryddige husleiekontrakt. Det er viktig at du har på plass en riktig og lovlig leiekontrakt før du setter i gang med utleie av boligen. Hos Husleie.no kan du når som helst, og så ofte du vil, laste ned og ta i bruk vår husleiekontrakt uten kostnad. Dette er en leiekontrakt som tusenvis av fornøyde utleiere benytter seg av, igjen og igjen.

Et annet nyttig produkt, som ikke alle utleiere har kjennskap til, er overtakelsesprotokollen. Overtakelsesprotokollen, også kalt en innflyttingsprotokoll, en skriftlig oppsummering av boligens tilstand ved innflytting. En slik protokoll gir hensiktsmessige bevis, som kan komme til nytte dersom det ved utflytting oppstår uenigheter rundt eventuelle skader og mangler. Det er ikke lovpålagt med en slik protokoll, men det er definitivt veldig smart. Du kan laste ned produktet helt kostnadsfritt fra Husleie.no.

Det åpenbare valget er Husleie.no

Så, hvorfor bør du velge Husleie.no fremfor Hybel? Først og fremst tilbyr vi ulike abonnementer med flest verktøy og tjenester inkludert. Dessuten er plattformen vår enkel å bruke og navigere. Du trenger ingen spesielle ferdigheter eller kunnskaper for å komme i gang. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg!

Husleie.no tilbyr alt du måtte trenge for å drive trygg, sikker og effektiv boligutleie til en lav pris. I tillegg jobber vi konstant med å videreutvikle produkter og verktøy som du kan dra stor nytte av. Hvis du leter etter en rimelig, brukervennlig plattform, er Husleie.no det åpenbare valget. Prøv i dag og se selv!

Leier du ut boligen din?

Du kan også bruke Husleie.no om du allerede har et etablert leieforhold. Opprett en gratis bruker og administrer leieforholdet på en enkel, trygg og lønnsom måte.