Nyhet – nå er det enda enklere å lage utleieannonse på Husleie.no!

Utleie av bolig har aldri vært enklere! Nå har vi rullet ut noen spennende nyheter som vil gjøre det enda enklere å opprette og håndtere utleieannonser.

Legg til egne interessenter med et klikk

Vi vet at det ikke alltid er slik at alle potensielle leietakere finner veien til annonsen din. Noen ganger kommer de beste kandidatene fra nettverket ditt eller direkte henvendelser. Derfor har vi introdusert en funksjon hvor du kan legge til en interessent manuelt med et enkelt klikk på «+» i interessentoversikten. Dette betyr at du kan inkludere alle som er interesserte i utleieboligen din, også de som ikke nødvendigvis har funnet annonsen din på nett. Legg enkelt inn deres informasjon, og voilà, de er med i vurderingen!

Enklere navigasjon og sortering

Navigasjonen og sorteringen av interessenter har blitt betydelig enklere. Med intuitive grensesnittendringer kan du nå effektivt organisere og prioritere potensielle leietakere. Dette bidrar til en mer strømlinjeformet beslutningsprosess.

Få forslag til leiepris med husleiekalkulatoren

Er du usikker på hva du skal ta i leie? Ingen problem! Med vår husleiekalkulator får du et estimat på gjennomsnittlig leiepris for tilsvarende utleieboliger i området ditt. Estimatet baseres på vår omfattende database, og du står fritt til å justere prisen som du ønsker. Dette verktøyet sikrer at du setter en konkurransedyktig pris på utleieboligen din.

Gjenbruk tidligere annonser

Gjennbruk er trendy! Nå kan du spare tid med å gjennbruk tidligere annonser. Ved å velge en gammel annonse, kan du raskt publisere på nytt uten å måtte gjennomgå hele prosessen på nytt. Alle bilder og informasjon vil være klare til bruk, noe som gjør prosessen betydelig raskere og enklere.

Hva er fordelene med å publisere annonse fra Husleie.no

Helt til slutt en liten oppsummering og hvorfor du bør publisere utleieannonsen din fra Husleie.no i stedet for finn.no. Velger du Husleie.no for publisering av din utleieannonse, får du tilgang til en rekke praktiske funksjoner som forenkler håndteringen av potensielle leietakere.

Er du usikker på hva du bør ha med i utleieannonsen? Eller hva du bør skrive? Når du oppretter en utleieannonse fra Husleie.no blir teksten autogenerert slik at du kan være sikker på at all nødvendig informasjon er inkludert. Når annonsen er publisert lar kan du sammenligne informasjon om alle interessenter side om side, skrive og lagre kommentarer direkte i systemet, kontakte referanser og kommunisere direkte med potensielle leietakere. 

I tillegg tilbyr vi muligheten for å gjennomføre kredittsjekker på interessenter, noe som gir deg en ekstra trygghet i utvelgelsesprosessen. Disse funksjonene er designet for å gjøre utleieprosessen så strømlinjeformet og effektiv som mulig, slik at du kan spare tid og finne den ideelle leietakeren med større trygghet og mindre anstrengelse.

Annonserer du boligen på FINN.no via Husleie.no kan du også enkelt kredittsjekke potensielle leietakere.