Ny fordel for utleiere – velkommen til Flip

Flip oppussing

Vi i Husleie.no er alltid på utkikk etter måter å gjøre livet enklere for både utleiere og leietakere. Derfor er vi stolte av å kunngjøre vårt nyeste samarbeid med Flip, en ledende aktør innen oppussing og vedlikehold av utleieboliger.

Flip er spesialist på effektiv og rimelig oppussing av boliger. Du får et  fastpristilbud med prisgaranti og du får jobben utført når det passer deg. Flip har håndtverkere tilgjennelig i alle Norges største byer og har pusset opp flere hundre boliger for fornøyde bedrifts- og privatkunder. Flip har en forretningsmodell som kombinerer teknologi med den ledige kapasiteten i oppussingsbransjen for å utføre ditt oppussingsoppdrag raskt og billig.

De viktigste fordelene ved å benytte Flip

  • Markedets beste pris – Med effektive prosesser, digitale verktøy og et partnernettverk som konkurrerer om ditt oppdrag kan Flip tilby prisgaranti på oppussingen.
  • 100 % fornøydgaranti – Flip er utførende håndverker på ditt prosjekt. Hvis noe mot formodning skulle gå galt har du 100% fornøydgaranti fra Flip.
  • Gratis rådgivning og prosjektleder – Flip tilpasser ditt prosjekt mot dine behov og budsjett.
  • Rask oppstart – Flip kan starte innen 24 timer fordi de fokuserer på overflateoppussing, har et stort håndverkernettverk, moderne teknologi og effektive prosesser.


Selv om Flip er spesialist på innvendig og utvendig malings- og gulvarbeider og lett snekkerarbeid, utfører de også større jobber ved hjelp av sitt store partnernettverk.

Slik benytter du deg av Flip Oppussing

  1. Få et uforpliktende tilbud
  2. Du blir oppringt av din prosjektleder om kort tid hvor dere sammen går igjennom prosjektet du ønsker utført.
  3. Flip sender et uforpliktende pristilbud for ditt prosjekt.
  4. Ved aksept utføres jobben til avtalt tid og pris med 100 % fornøydgaranti.

Samarbeidet med Flip er bare en av mange måter vi arbeider for å berike vår plattform og ytterligere støtte deg som bruker. Hold øynene åpne for flere spennende partnerskap og tjenester fra oss i fremtiden.

Mange utleiere taper opp til flere tusen kroner hvert år på å ikke indeksregulere husleien slik som husleieloven gir mulighet for. Med Premium-abonnement fra Husleie.no blir leien automatisk indeskjustert hvert år!