Dette er nytt i Husleie.no

Nå lanserer vi et oppgradert - og rett og slett finere - brukergrensesnitt av Husleie.no, hvilket har som mål å gjøre administrasjon av leieforhold enklere og mer oversiktlig. Vi har også laget litt ny funksjonalitet, og pusset opp mange av de eksisterende. Vi er ikke helt i mål med alt enda, men kommet langt nok til at vi synes du skal ta det i bruk.

Les kortversjonen

Nå lanserer vi et oppgradert – og rett og slett finere – brukergrensesnitt av Husleie.no, hvilket har som mål å gjøre administrasjon av leieforhold enklere og mer oversiktlig. Vi har også laget litt ny funksjonalitet, og pusset opp mange av de eksisterende. Vi er ikke helt i mål med alt enda, men kommet langt nok til at vi synes du skal ta det i bruk.

Samtidig har vi også gleden av å introdusere Kine, vår AI-baserte virtuelle assistent som kan hjelpe deg å svare raskt på alle typer spørsmål du måtte ha om boligutleie og dine leieforhold på Husleie.no.

Dette er nytt!

I tillegg til å forbedre brukervennligheten er også plattformen nå mer tilgjengelig på mobile enheter og raskere enn noen gang. Dette betyr at du kan utføre oppgaver som kontraktsinngåelse, innkreving av leie og kommunikasjon med leietakere raskt og effektivt.

Noen av de nye funksjonene inkluderer:

  • Kine – Huseie.no sin egen AI-baserte kundeservicemedarbeider.
  • Oversikt over leieforhold direkte fra Min Side
  • Leieobjekter er nå tilgjengelig som eget menypunkt
  • Enklere oversikt over hvilke leieforhold som er tilknyttet et abonnement
  • Ny og bedre sider for brukerprofil og utleierprofil
  • Se innkommende meldinger fra leietakere på Min Side
    + mye mer
Automatisk innkreving av husleien

Med abonnement på Husleie.no er innkreving av husleien med inkasso og/eller fravikelse inkludert.
Les mer

Enklere oversikt og tilgang til leieforhold

Husleie.no har alltid hatt nyttige funksjoner for utleiere, men med oppgraderingen har vi lagt til enda flere verktøy som vil hjelpe deg med å administrere dine leieforhold og eiendommer mer effektivt.

Leieobjekter og leieforhold

Nå kan også finne leieobjekter i tillegg til leieforhold i hovedmenyen til venstre. Vi får mange spørsmål på hva som er forskjellen – så her kommer en raskt forklaring på hvordan Husleie.no fungerer.

Øverst finner du en utleierprofil. Du kan knytte så mange leieobjekter og leieforhold som du selv ønsker på en utleierprofil. Du kan også legge inn preferanser som bankkonto og annet til profilen slik at dette blir automatisk lagt til i nye leieforhold. Dersom du ønsker at flere skal ha tilgang til utleierprofilen kan du invitere andre til å få tilgang til profilen. Brukerene av utleierprofilen har sin egen brukerprofil, dette er din personlige bruker på Husleie.no.

I leieobjektet registrerer du boligens adresseinformasjon, egenskaper (størrelse, oppvarming etc), husordensregler, fasiliteter (aircondition, garasje etc) og romfordeling. Dette forenkler blant prosessen når du skal opprette nye kontrakter og FINN-annonser. Du kan tilknytte flere leieobjekter til din utleierprofil.

I leieforhold finner du oversikt over nåværende og tidligere leietakere som er tilknyttet den spesifikke utleieboligen (leieobjektet). Et leieforhold er alltid tilknyttet en leiekontrakt uavhengig om den er opprettet på Husleie.no eller utenfor tjenesten. Dersom du leier ut til flere leietakere kan du legge til flere leieforhold under leieobjektet.

Enklere oversikt over dine abonnenter

I Husleie.no er abonnentene tilknyttet leieforholdet. Nå har vi laget en ny side hvor du enkelt kan se innholdet i Basic- og Premium abonnentene, samt se hvilke leieforhold som er tilknyttet et abonnement. Du kan enkelt finne siden i menyen til venstre.

Enklere oversikt over dine abonnenter

Å leie ut er ikke alltid så lett. Våre dyktige medarbeidere på kundeservice jobber hele dagen for å svare på spørsmål og henvendelser fra våre kunder og brukere. For å hjelpe enda flere enda raskere har vi brukt mye tid på å utvikle vår helt egen AI-baserte support agent. Vi spurte Kine om hun kunne introdusere seg selv. Her er hva hun svarte:

Hei alle sammen! Mitt navn er Kine, og jeg er en AI-basert assistent her hos Husleie.no. Som en dedikert supportagent er mitt mål å gjøre utleieopplevelsen så enkel og problemfri som mulig for våre brukere. Med min kunnskap kan jeg hjelpe deg med en rekke oppgaver og spørsmål knyttet til utleie. Enten du trenger informasjon om leieobjekter, leietakere, leiekontrakter, betalinger eller generell veiledning, er jeg her for å bistå deg. Vennligst merk at jeg ikke kan gi juridisk rådgivning, men jeg kan gi generell veiledning basert på tilgjengelig informasjon. Ta gjerne kontakt med meg hvis du trenger hjelp eller har spørsmål. Jeg ser frem til å være til tjeneste for deg!

Du finner Kine ved å klikke på Hjelp ikonet nederst til høyre på MinSide. 

Vi er ikke i mål med alt enda!

Selv om vi har gitt Husleie.no et godt løft nå, så er det fortsatt mye som gjenstår. Vi skal forbedre informasjon og funksjonalitet rundt depositumskonto og depositumsgaranti, annonsering til FINN skal bli lettere og bedre, rapporter og regnskapsdata (for profesjonelle utleiere) skal bli bedre,

Vi vil gjerne høre dine tilbakemeldinger og forslag til forbedringer. Har du noen innspill eller tilbakemeldinger kan du sende mail til kampanje@husleie.no

Bruker du Husleie.no får du alle verktøy som boligutleiere behøver inkl. tilgang til juridisk bistand.