Høstnyheter 2021!

Det er mye som har skjedd det siste året. Her er en oppdatering på hva som er nytt hos Husleie.no!

Vi i Husleie.no jobber stadig med å utvikle våre tjenester, slik at våre utleiere kan leie ut sine boliger på enklest måte.

Produktteamet jobber tett med forbedringer av produktet, alt fra små justeringer til store endringer. Hva har skjedd på Husleie.no det siste året?

Vi lanserer Husleieindeksen

I dag er det over en halv million norske husstander som leier bolig. Derfor utgjør leieprisene en svært viktig del av både leietakers og utleiers privatøkonomi.

Vi i husleie.no har jobbet med å utvikle en rapport som viser prisutviklingen i Norges leiepriser. Rapporten publiseres allerede i starten av oktober!

Tibber-strøm til utleiere og leietakere

Vi ønsker å gjøre det enda enklere for våre utleiere å finne riktig strømleverandør. Nå kan våre kunder benytte seg av et billig og enkelt strømtilbud levert av vår samarbeidspartner, Tibber.

Tibber tilbyr strøm til både våre leietakere og utleiere, med et fast beløp på kun 49 kroner i måneden. I utleieboliger hvor strøm er inkludert i leien eller blir betalt i tillegg, kan utleiere enkelt bestille strøm gjennom det digitale strømselskapet. Billig og enkelt!

Ny inkassopartner

Vi er stolte av å annonsere at vi har inngått et nytt samarbeid med inkassoselskapet, Kravia.

Dette samarbeidet gjør det mulig for våre kunder å følge opp saker de selv har meldt inn til behandling. Våre utleiere får også direkte dialog med inkassoselskapet Kravia, dersom det skulle være behov.

Juridisk bistand gjennom Forbrukeradvokaten

Vi i Husleie.no tilbyr juridisk bistand gjennom vår forbrukeradvokat, dersom man er Premium abonnent.

Det er ikke alltid så lett å finne klare og tydelige svar på spørsmål man måtte ha i forbindelse med husleierett, men som utleier med abonnement hos Husleie.no kan man få juridisk hjelp og veiledning gjennom vårt samarbeid med Forbrukeradvokaten.

Hils på våre nye kollegaer!

Det er ikke bare produktet som har endret seg det siste året. Vi har også fått tre nye ansatte! Vi tok en prat for å bli bedre kjent med Marie, Alix og Sofie Elise, for å finne ut mer om deres bakgrunn og forventninger til Husleie.no! 

Våre to nye produktutviklere er Marie og Alix som vil jobbe tett med å forbedre og utvikle Husleie.no. Sofie jobber med markedsføring, og vil hovedsakelig drive med innholdsproduksjon og publisering i sosiale medier.

Product developer, Alix

Alix flyttet fra England til Norge for et par måneder siden. Det er flere grunner til at valget falt på akkurat Oslo.

– Jeg ønsket å flytte til Oslo fordi byen har den perfekte balansen mellom by og natur. Jeg elsker elsker å gå turer i skog og mark, forteller Alix.

– Da koronapandemien slo til var jeg innesperret i en liten leilighet i England, uten mulighet til å gå ut eller være i naturen. Derfor bestemte kjæresten min og jeg at det var på tide å flytte til en by som både hadde byliv, men også turmuligheter, sier Alix.

Alix er født og oppvokst i Frankrike, men bodde en periode i England før hun tok turen til Norge. Alix har erfaring fra både store og små selskaper, men trives godt i mindre firmaer hvor hun føler hun kan bidra mer.

– Jeg ønsker å gjøre en forskjell i Husleie.no, og se at vi vokser og blir enda bedre, sier Alix.

Product developer, Marie

Marie er en aktiv sjel som kommer syklende til jobb hver dag. Hun har tidligere erfaring som produkteier, og kommer fra et større firma kalt Visma. For Marie var det midt i blinken med Husleie.no, som er et mindre, men voksende selskap.

– Jeg tror jeg vil kunne spille en større rolle i Husleie.no, hvor jeg får mulighet til å få mer ansvar og gjøre en synlig forskjell.

Både Alix og Marie vil jobbe med å forbedre tjenesten, og skape enda bedre løsninger som våre kunder vil dra nytte av.

– Vi vil forbedre Husleie.no og akselerere tempoet vi tilbyr for tjenester. Vi ønsker å finne mer effektive måter å jobbe sammen for å utvikle produktet, sier Marie.

Content and Social Media Creator, Sofie

Rett etter fullført master i journalistikk ved OsloMet, fikk Sofie oppfylt drømmen om å jobbe i et mindre firma som har fokus på vekst og satsning.

– Jeg elsker startup-stemning! Alle er motivert og ønsker å gi enda litt ekstra for å forbedre Husleie.no, sier Sofie.

Husleie.no har vokst på rekordtid, fra 9 ansatte i 2020 til 29 ansatte i 2021.

– Et firma som Husleie.no, er nytenkende og fremtidsrettet. Det engasjerer meg, forteller Sofie.

Sofie har tidligere erfaring fra blant annet NRK TV, hvor hun har jobbet med å programsette og utvikle innhold inne på strømmetjenesten. Hun er spent på sin nye rolle innenfor markedsføring, hvor hun vil jobbe hovedsakelig med innhold og sosiale medier.

– Jeg gleder meg til å produsere godt innhold som skal engasjere og appellere til våre utleiere på best mulig måte, avslutter Sofie.