Topp 5 ting du kan leie gjennom Hygglo

Trenger du en sirkelsag, tepperenser eller tilhenger? Vi har samlet topp fem mest populære ting du kan leie gjennom Hygglo. Brukere hos Husleie.no får 50 kroner rabatt per ordre!

Når man leier ut bolig er det fra tid til annen mye som må fikses, repareres og håndteres. Husleie.no har gått sammen med utleietjenesten Hygglo, en digital tjeneste hvor du kan leie alle mulige slags ting for en billig penge. Deres visjon er at alle skal kunne leie ting fra hverandre i stedet for å måtte kjøpe alt nytt.

Hos Hygglo kan du leie alt du behøver, enten det er langrenski, en drill eller en tepperenser. Vi har samlet en liste med de fem mest populære tingene som du kan leie fra Hygglo! Kanskje du kan hente litt inspirasjon til å leie fremfor å kjøpe nytt?

Få 50 kroner rabatt på ting fra Hygglo

I stedet for å kjøpe alt nytt kan enkelt leie det du trenger til en lav pris fra en utleier i nærheten.
Les mer

Topp fem ting fra Hygglo

Vårt lille land er glad i å stadig kjøpe nye ting og redskaper som ofte bare blir liggende i skapet. Når man leier ut bolig må man fra tid til annen gjøre vedlikehold av boligen mellom leieforhold. Da kan koste å kjøpe spesialutstyr og redskaper du trenger. Vi har samlet fem populære ting du som utleier kan spare mye på å leie, fremfor å eie.

Du kan leie alt av verktøy og redskaper billig hos Hygglo.

1. Leie av tilhenger

En tilhenger er den mest populære tingen folk leier på Hygglo. En tilhenger er praktisk når du skal frakte ting fra en plass til en annen. Enten det er en skaphenger til inn- og utflytting eller en båthenger for å flytte båten din fra et sted til en annen, er det en god løsning å leie en tilhenger fra Hygglo.

Tips: dersom du skal leie en tilhenger er viktig å vite totalvekt på hengeren slik at du vet om du får dra hengeren med bilen din.

2. Teppevask og tepperenser 

Den andre mest populære tingen å leie hos Hygglo er redskaper for møbelvask, spesielt tepperensere. Skal du rengjøre tepper, er en tepperenser noe for deg. Hygglo beskriver at en tepperenser rengjør de fleste tekstiler som blant annet gulvtepper, møbeltrekk og biltrekk. Det er et smart grep å rense gamle møbler og tepper fremfor å kjøpe nye. En tepperenser kan du leie billig hos Hygglo.

3. Leie av varebil 

Utleie av varebil er et populært alternativ når man skal transportere større gjenstander. Dersom du skal flytte eller du ønsker å frakte møbler eller annet inventar til eller fra utleieboligen, er en varebil et godt alternativ.

Tips: du bør sjekke mål på varebilens lasterom før du leier, slik at du vet at du får plass til tingene dine.

4. Spikerpistol fra Hygglo

Kostbare verktøy slik som en spikerpistol er den fjerde mest populære tingen å leie hos Hygglo. En spikerpistol brukes til å raskt sette inn spiker i materialet du vil feste fast. Dersom du er en mekaniker, håndverker eller er spesielt interessert i verktøy, så er det nok best å eie sitt eget. For oss andre som ikke er det, kan det være fornuftig å leie verktøy fremfor å kjøpe nytt. Som utleier kan det dukke opp diverse ting du må ordne opp i utleieboligen før, etter eller i et leieforhold. Du kan leie spikerpistol billig her.

5. Sirkelsag

En sirkelsag er suveren til å lage rette linjer i bord og plate, og du kan leie en sirkelsag billig gjennom Hygglo. En sirkelsag brukes til å kutte og dele planker og annet trematerial både på langs, bredde og på tvers. Hos Hygglo kan du enkelt leie en el- eller batteridrevet sirkelsag av naboen din. Klikk her for å leie en billig sirkelsag. 

Smarte redskaper du kan leie gjennom Hygglo

Ved innflytting er det mye som må på plass. Dersom du leier ut delvis møblert, innebærer dette at du i blant må bytte ut og kjøpe inn nytt inventar når det gamle slites ut. Uavhengig av om du leier ut møblert eller delvis møblert, kan det være en stor jobb å få flyttet inn og ut alt av inventar og møbler på egen hånd. Vi har funnet noen verktøy som kan gjøre denne prosessen enda enklere for deg, uten at du behøver å ansette profesjonell hjelp for å få jobben gjort.

Har du benyttet en løftesele for innflytting før? Dette er et lurt redskap ved innflytting som gjør det enda enklere å flytte tunge objekter inn i boligen. Dette er mest sannsynlig noe du ikke trenger å kjøpe, men noe du kan leie den dagen du har behov for det. Spar noen hundrelapper ved å leie en løftesele fra Hygglo. Klikk her for å utforske løfteseler i ditt område. Hygglo har alle salgs ting til inn- og utflytting som du kan finne her. 

Få 50 kroner rabatt på ting fra Hygglo

Som bruker av Husleie.no får du rabatt på leie av ting hos Hygglo. I stedet for å kjøpe alt nytt kan enkelt leie det du trenger til en lav pris fra en utleier i nærheten.