Nå kan du annonsere din utleiebolig gratis på Husleie.no

Nå gjør vi det gratis å annonsere på Husleie.no! Og ikke nok med det – som takk for at du velger å annonsere utleieboligen hos oss gir vi deg en gratis depositumskonto for å komme i gang med leieforholdet. Vi vet hvor viktig det er å finne de rette leietakerne, derfor vil vi gjøre denne prosessen enkel og kostnadsfri for deg som utleier.
Les kortversjonen

Hvorfor publisere annonse hos oss?

  • Gratis annonsering: Nå kan du annonsere utleieobjektene dine på vår egen annonseplass uten noen kostnad. Dette er en smart måte å nå ut til potensielle leietakere uten å bruke en krone. Du trenger ikke abonnement for å kunne publisere en annonse.

  • Enkel og smart håndtering av interessenter: Du får du tilgang til en rekke praktiske funksjoner som forenkler håndteringen av potensielle leietakere. Du får automatiske forslag til tekst i annonsen, du får også forslag til leiepris basert på flere tusen leiekontrakter opprettet i samme område. Les mer om funksjonene for publisering og interessehåndteringen her.

  • Gratis depositumskonto: Når du velger å publisere ekslusivt til Husleie.no får du én gratis depositumskonto inkludert – helt uten forpliktelser! Dette gjelder også dersom du skulle ønske å publisere annonsen til FINN i etterkant, så lenge annonsen har vært publisert på Husleie.no i minst 3 dager.

  • Gratis kredittsjekker: Med et enkelt tastetrykk kan du invitere potensielle leietakere til å gjennomføre en kredittsjekk hvor resultatet blir delt med deg. Leietaker velger selv om de ønsker å utføre kredittsjekken. Dersom annonsen er publisert i minst 3 dager på Husleie.no får du inkludert 3 kredittsjekker.

  • Behold muligheten til å annonsere på FINN: Ikke bekymre deg, du kan fortsatt annonsere på FINN.no via Husleie.no hvis du ønsker det. Vi har gjort det enkelt å velge hvor annonsene dine skal publiseres. Dersom du først velger å publisere annonsen hos oss kan du fritt velge å publisere i etterkant til FINN dersom du ønsker det.

Utleieboliger publisert fra Husleie.no

Hva kan du forvente av interessenter?

I gjennomsnitt mottar utleiere som publiserer annonse på Huseie.no 1-5 interessenter innen 24 timer. Utleiere som leier ut i større byer har vanligvis flere interessenter enn de som leier ut på mindre steder. Derfor kan du oppleve at interessen varierer.

Tips! Dersom du ikke mottar nok interessenter kan du etter eget ønske publisere samme annonse til FINN. Vi minner om at du da må dekke kostnaden for annonsen selv. Se priser her. Med andre ord ingen nedside for deg.

Hvordan kommer jeg i gang?

Opprett en gratis bruker her. eller logg inn her for å opprette en ny annonse for utleieobjektet ditt. Når annonsen er klar, kan du velge om du vil publisere den på vår nye annonseportal, på FINN, eller begge deler. Når annonsen er godkjent vil du starte å motta interessenter i interesseoversikten. Du kan også legge til egne interessenter dersom du kjenner noen eller får en henvedelse utenfor systemet.

 

Annonser din utleiebolig gratis på Husleie.no og la den bli sett av tusenvis av leietakere. Spar tid og penger og få enkel oversikt over interesserte leietakere. Send meldinger, kredittsjekk, opprett leiekontrakt og mye mer.

Flere nyheter

Husleiebloggen

Prisrekorder over hele landet!

Husleieindeksen for andre kvartal 2024 er nå ute, og tallene viser en markant økning i leieprisene over hele landet. Flere byer har satt nye prisrekorder,

Les mer