Hjelp når du trenger det med Husleie.no

Har noe uforutsett oppstått i utleieleiligheten, har det oppstått en konflikt med leietaker eller er du bare usikker på lover og regler vedrørende utleie? Det er mange spørsmål rundt utleie av bolig, og ofte er ikke svaret helt enkelt å finne på egen hånd.

Her er tre gunner til at det lønner seg med et abonnement fra Husleie.no som inkluderer ubegrenset tilgang til kundesupport på e-post, chat og telefon.

Trenger du hjelp?

Som abonnent hos oss kan du kontakte oss på telefon i åpningstiden mandag–fredag kl. 09–15. Vi er her for å hjelpe deg med alle spørsmål du måtte ha om utleie av bolig. Enten det er tekniske problemer med plattformen eller behov for veiledning og rådgivning, er vi klare til å assistere deg. Før du kontakter oss anbefaler vi å besøke våre supportsider for å finne svar på det du lurer på angående bruk av husleie.no-plattformen, eller besøke utleieskolen for spørsmål rundt det å være utleier. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på kan du kontakte oss på telefon, e-post eller ved å bruke chatten. Dersom du ikke har et abonnement kan du kontakte oss via chat på Min Side ved å logge inn. Noen ganger har vi ekstra mye å gjøre så det kan være litt ekstra ventetid, men vi kommer alltid tilbake til deg med hjelpen du trenger.

Juridisk bistand fra Forbrukeradvokaten

Utleie av bolig innebærer ofte komplekse juridiske spørsmål og utfordringer. Som utleier er det avgjørende å ha riktig juridisk kunnskap for å unngå fallgruver og sikre at du følger gjeldende lover og regler. Med et abonnement hos Husleie.no kan du få juridisk hjelp og veiledning gjennom samarbeidet vi har med Forbrukeradvokaten. Med Basic-abonnement får du rabatterte priser på juridisk hjelp og bistand til begjæring om fravikelse, dersom du har Premium får du en time juridisk hjelp inkludert per leieforhold samt bistand til begjæring om fravikelse. Se flere detaljer om juridisk support fra Forbrukeradvokaten her. 

Anne Mette Hårdnes begynte å jobbe med husleierett i 2005, og har en unik erfaring både som advokat og tvisteløser i husleiesaker, i tillegg til at hun kjenner både utleier- og leietakersiden meget god. Hun var ansvarlig advokat i Leieboerforeningen før hun begynte i Husleietvistutvalget som saksleder og mekler. I 2016 begynte hun i Forbrukeradvokaten, hvor hun i dag er partner. Hun har skrevet hundrevis av avgjørelser i husleiesaker for Husleietvistutvalget, og har prosedert et høyt antall saker for domstolene i sin tid i Leieboerforeningen og Forbrukeradvokaten.

Dokumenter og maler.

Utleievirksomhet innebærer en rekke dokumenter og avtaler som må være på plass for å sikre en trygg og profesjonell utleieprosess. Som abonnent hos Husleie.no har du tilgang til blant annet husleiekontrakt, overtakelsesprotololl, varsel om oppsiglese og begæring. Dette sparer deg tid og sikrer at du har alle nødvendige dokumenter som er i samsvar med gjeldende lover og regler. Uansett hvilke utfordringer du står overfor som utleier, står vårt team av dyktige rådgivere på kundesupport klare til å bistå deg med det du lurer på.

Med et abonnement fra Husleie.no kan du føle deg trygg på at du alltid har eksperthjelp tilgjengelig når du trenger det.

I tillegg får du annonsering til FINN.no, kredittsjekk av leietakere, leiekontrakt og depositumskonto m/BankID, innkreving av husleien, juridisk bistand, hjelp til oppsigelse og mye mer.